EstherCD Creative Commons License 2023.01.21 0 3 13325

Tulajdonképpen igaz, amit mondasz, ezek a darabok azok közé tartoznak, aminek jól sikerült a tervezése. A nem túl magas sarkak ellenére is jó a formájuk, szépek. Ezért is vettem meg őket. Csak úgy gondoltam, nem biztos, hogy másoknak talán ez máshogy néz ki, ezért is írtam, amit...
Sajnos sokszor csúnyára sikerülnek az ilyen méretű sarokkal rendelkező darabok... 
A mai fiatalok most tényleg épp egy furcsa divatnak hódolnak, 36-38-as lábon olyan sportcipő, aminek a talp része talán 44-esnek is elmenne, EEE szélességgel ;-) Hozzá kell tenni, hogy egyik-másik jól néz ki, ha a lány hozzá kellően karcsú, lábai vékonyak. De aztán vannak a nagyon csúnya darabok is. Ami engem kiábrándít, hogy egy szép ruhához simán felvesznek ilyesmi (vagy csak simán sportcipő) darabokat... A tornacipő meg egy nagyon rossz divat szerintem, legalábbis azok, amiket látok, nem tartják a lábat, szét vannak taposva, és szerintem a viselőjüknél már megjelentek torzulások a lábfejen és környékén.
És ez a divat azt is eredményezi, ha jövök-megyek, jobban felhívom magamra a figyelmet, hogy jé, egy magassarkús lány... bár így lehet, hogy nem az arcomat nézik meg rögtön, és csak későn esik le nekik, hogy nem is biztos hogy lányt látnak ;-)

Előzmény: pandora1 (13323)