Spy der Man Creative Commons License 2023.01.24 0 0 406

Persze  a zsírgerincű Zsolti a nemzeti elvtársainak nem nyomta a mocskos szövegét, pedig UGYANAZT mondtak, de ok csak gyáván, megalázóan Orbánnéhoz könyörögve hogy fogyjon mar le az disznorban mert szegyen.

 

 

https://index.hu/belfold/2023/01/23/bayer-zsolt-zacher-gabor-orban-viktor-kritika-fogyas-peldamutatas/

  • Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege
  • Bayer Zsolt, aki szerint „ha például az Egyesült Államokban egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép”. 
  • Úgy gondolja, az már csak hab a tortán, hogy egy orvos gúnyolja ki a magyar miniszterelnököt – ráadásul az RTL-en, „az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában”. Szerinte egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója inkább példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik, vagy legalább titokban tenné azt.
  • Zacher is csak egy a Született gyilkosok »médiag...i« közül. Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt s**gfej...

 

 


A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. július 27., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: LEVÉL A FELESÉGNEK
    
    http://os.mti.hu/hirek/154664/a_honfoglalas_2000_egyesulet_kozlemenye

    A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.
Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!
Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége,s figyel rá az egész Világ!
Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak:


Szilvásy György, elnök  a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.

Előzmény: Spy der Man (405)