JamesAlan Creative Commons License 2023.01.24 0 0 39974

Üdv újra...köszönöm, megnéztem a videókat, nem semmi munka lehetett megcsinálni őket, és persze maguk a macskák is nagyon aranyosak!

Aztán azóta eltelt 2 hét, és annyi minden történt, hogy nem tudtam mikor írjak.

 

Először is Hógolyó múlt pénteken ivartalanodott. 

 

Lényeges információk, problémák, és kérdések következnek: 

 

Az ivartalanítás előtt 2 hónapig a nap 99%-ban a telkünk határain belül tartózkodott. Ennek döntő többségét a kis házában. Nagy volt a boldogság, állandó kontakt velünk, simi, kaja, dorombolás, dögönyözés stb.

Az ivartalanítás is komolyabb stressz nélkül megtörtént.

Az azt követő 72 órában velünk volt a házban, és az egyik vendégszobában vendégeskedett. Full service mellett, természetesen.

Kiengedtük a házon belül sétálni, nem akart kimenni, és itt is pár óra elteltével nagy volt a szerelem.

Aztán amikor kiengedtük, akkor sétált egyet a teraszon, és azóta 3x láttuk. Tegnap előtt este, tegnap reggel és tegnap este, és minden alkalommal csak kajálni jött. Hagyta, hogy simogassuk, minimál doromb, aztán húzott is elfele. Ja még annyi, hogy a kamera felvételeken látjuk, hogy kb átsuhant a telken valamikor tegnap éjjel 1x. Ezen kívül semmi.

Akkor most mi van Vele? Hol van? Mit csinál? Miért nem jön haza? 

Plusz infó, hogy elkezdtek bagzani a macskák itt a környéken, kb pont 3-4 napja, tehát amíg a Hógolyó a házban lábadozott.

Szerintetek visszatér még hozzánk....?

Nagyon-nagyon hiányzik, és kimondhatatlanul szomorúak volnánk, ha elpártolt volna tőlünk....amit amúgy nem is nagyon értenénk, mert a kiengedése előtti -szó szerint- utolsó pillanatig brutál módon dorombolt és imádott minket.

 

 

Előzmény: CBNora (39973)