SKrisz39 Creative Commons License 2023.01.29 0 0 5236

ALBERTIRSÁN CSALÁD- ÉS LAKÁSMENEDZSELÉS, BÉBISZITTERKEDÉS, BEJÁRÓNŐ

 

 

Kedves leendő Megbízóm!

 

Albertirsán kisgyermek- és babafelügyeletet vállalok hétfőtől-szerdáig reggeltől kora délutánig, esetenként csütörtök délelőttönként, akár már a gyermekágyas időszakban, valamint szükség esetén „házitündér” szerepben is szívesen tevékenykedem (vasalás, rendrakás, ágyneműcsere, főzés, stb.), amennyiben igény van rá.

 

Az utóbbi években több családnál lehettem lakás-, ház-, és családmenedzser, valamint egyre több időt tölthettem kiskorú gyerkőcökkel, ahol „újra gyerek” szerepben képes voltam boldoggá, és vidámmá tenni a kisgyermekek életét, hétköznapjait.

Korábbi megbízóim írásban is rögzítették pozitív visszajelzéseiket, leinformálható módon.

 

Annak érdekében, hogy minden további hasznos tudással segíthessem Önöket, és gyerkőcük fejlődését, 4 éves kisfiam nevelése mellett elvégeztem egy kisgyermeknevelő/babysitter/házvezetés képzést is.

 

Amennyiben komoly hétköznapi elfoglaltságaik miatt szükségét érzik, hogy kisgyermekükkel hasznos és játékos órákat töltsek, valamint háztartásukban is elkelne a segítség, kérem, keressenek bizalommal a lenti elérhetőségen, ahol a további részletekről is egyeztethetünk.

 

 

Üdvözlettel:

S. Krisztina 0630/777-1987