zoger Creative Commons License 2023.02.04 0 0 7741

Néztem az adatlapodat kár, hogy ilyen messze vagy. Ma reggel kimentem a kocsihoz, megnéztem az alanycsony nyomású szelepet a szárítószűrőn s rövidre volt zárva. Gondoltam akkor beindítom és bekapcsolom a klímát. A hűtőventillátor ment is de mire odértem a kocsi elejéhez a kompresszor már állt majd hamarosan a ventillátor is leállt. A nyomáskapcsoló már nyitott állapotban volt.

Kedden délután voltam feltölteni a klímát. Engedett a szárítószűrőn lévő szelep úgyhogy az cserélve lett. Azóta alig volt használva. Amikor töltötte 2x vákumozta. A mutató egy minimálisat elmozdult a 0 felé, de a gép azt írta nincs szivárgás. (valami bosch minden csimáló gépe van). Tavaly nyáron úgy vittem oda, hogy működött a klíma csak már rég gyengének éreztem hiányzott is töltet kb fele. Az elött 4 éve töltettem mert összetörtem az elejét a kocsinak s már akkor úgy érztem nem olyan mint volt.

Kedd óta ha elengedett annyit, hogy ne menjen akkor gondolom látható nyoma lenne. Vagy lehet valami más oka, hogy kompresszor indulás után eltűnik a nyomás az alacsony nyomású oldalon?

  

Előzmény: zoger (7740)