balazskapitany Creative Commons License 2023.02.05 0 0 288

Bemásoltam újra, hátha nem sikerült elolvasnia, mint ahogy lentebb is megírtam a telefonszámomat is nagyon szívesen megadom bárkinek sőt, ha tudok segíteni a személyes találkozó is kivitelezhető. 

Szerencsére semmilyen formában nem vagyok érintett, hiszen amiben (próbáltunk) együtt dolgozni az egy vendéglátóegység volt melyben ő kérte a segítségemet, ha Önnek tényleg az a fontos, hogy segítsen az embereknek keressen telefonon vagy itt írásban és válaszolok a felmerülő kérdéseire.

 

Kedves Passz22!

 

Meglepően konstatáltam megemlítését és ebből is látva, hogy Önnel sosem volt még szerencsém találkozni, hiszen akkor tudná mennyire hasonlóan is gondolkodunk erről a kialakult helyzetről.

Nagy Gergellyel egy akkori (2019-ben) közös ismerősünk mutatott be egymásnak mivel Gergő éttermet szeretetett volna nyitni és tudta, hogy ilyennel foglalkozunk.

Ebből mára az lett, hogy több hónapnyi be nem fizetett számlát halmozott fel és kellemetlenebbnél, kellemetlenebb helyzeték elé állított minket az egész csapattal. 
Sajnálattal olvastam a felsorolt dolgokat, teljes mértékben megértek mindenkit és tegyenek meg mindent, hogy kárpótolva legyenek!

 

Mondanám, hogy bárkinek segítek amiben tudok de semmilyen rálátásom nincs ezekre a dolgokra ahogy sosem volt.

 

Ha úgy gondolják bármiben tudok segíteni keressenek nyugodtan!

 

Üdvözlettel!

Kapitány Balázs