_lala_ Creative Commons License 2023.02.09 0 0 712

1. a vezető oldalon csak hideg levegőt fúj a dupla digit klíma, az anyósülésen meleget. Miért lehet ez?

 

Mert valami tönkrement benne. Legalább 50 különféle módon tud tönkremenni az autód, hogy az ezt eredményezze. Az autódban van kb. 15-20 darab számítógép. A jó hír, hogy ezektől meg lehet kérdezni, hogy ők mit érzékelnek (pl. érzékelik azt, ha valami állítómotor nem reagál, amikor azt mondják neki, hogy mozdulj). A rossz hír, hogy kell hozzá eszköz, amivel ki lehet olvasni, és kell hozzá szaktudás, hogy a kiolvasott érzékelésekből lehessen tudni, hogy mire kell ránézni.

 

2. ajtócsre volt a teljes jobb oldalon, nem működik a kp-i zár a távirányítóval,(3 gombos)  ha kulccsal bezárom és kinyitom akkor meg riaszt megállás nélkül, csak a csomagtér nyitó gombbal áll le.

 

A kb. 15-20 darab számítógépből minden ajtóba is jut egy. Ha kicserélsz egy ajtót komplett, és az elektronikát a régiből nem szereled vissza, akkor ezt a számítógépet is lecserélted. Mivel ezek nem minden autóban pont egyformák (pl. egyes számítógépek az autó felszereltségétől is függenek), és beállítások is vannak bennük, így egy ilyen csere után a beállításokat ellenőrizni kell, esetleg felszereltségkülönbség esetén mégis inkább visszarakni a régit. Ellenkező esetben vagy működik minden, vagy nem.

Előzmény: timeacsonka (711)