FB.ingatlankárosult Creative Commons License 2023.02.09 0 0 301

Szevasz thegroupkárosultak! és a többieknek is üdvözletem!
Mi történt, hogy törlésre került a FB profilod? Ez azért érdekes, mert több olyan net-es fórum is törlésre került, ahol az elkövetők számaihoz tartozó fórumon beszéltek az emberek... amúgy meg a mi csoportunkba is bekopogtatott egy "prominens" személy.

A pénzek visszaadásával kapcsolatban ismét elmondom, hogy nálunk már igen sokan vannak, akik büntető feljelentéssel éltek és polgári pert is indítottak, mert tudják, hogy a pénz az ablakban.
Szegény Gergely tegnap előtt kedden azt mondta, hogy az összes cégét fel fogja számolni...
...tévedett és ezért hazudhatott, ugyanis:
...a legfontosabb, hogy ha a 2023 február 02-án kézbesítettnek minősülő  bírói végzésre Gergely nem ad be fellebbezést, akkor az a postaforduló (cc 10 nap) után mondjuk február 12-én jogerőre emelkedik, ami a felperesi jogi érvelés alapján történő bírósági végzés szerint felszámolási eljárást fog megindítani. Tehát jövő héttől el kezdhetitek figyelni a cégtárat, akár az opten-en, vagy más net-es cégadatbázison, hogy megtudjátok, hogy ki lesz a felszámolóbiztos. Onnantól már csak vele beszélhettek és csak nála könyöröghettek, mert Gergely teljesen elmerült a kovászban. EZ TÉNY! ( Az információk a felperestől származnak)  Aki pedig bármilyen pénzt fogadott el mostanában tőle, az nagy valószínűséggel ettől a pénztől meg fog válni, ha a csődbüntett miatt büntetőeljárás is indul Gergely ellen. (ez az utolsó mondat hallkan lett megemlítve)

Előzmény: thegrouponekarosultak (297)