Concamine Creative Commons License 2023.02.13 0 0 17716

Végre felkerült egy videó (https://www.facebook.com/watch/?v=5801648496598677) a derbis balhé legelejéről, ahol látszik is, hogy összefut a két mob (eddig csak olyat lehetett látni, hogy már ment a matek vagy csak a futást a végén).

 

Sose értettem, hogy amikor már csak blackbloc-os (amit amúgy az antifától loptak) verekedés van, honnan lehet tudni, ki van kivel? Mert tegyük fel még ninjakapucni is van, így az arc kitakarva. De a harc hevében fordulhatsz jobbra, balra, előre, hátra, leütsz valakit (és mondjuk nem kezded el a földön rugdosni), ezért mész tovább, ott meg már gondban vagy, hogy az előtted álló fekete veled van vagy sem.

Amit el tudok képzelni, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor bár fekete, de csoportos felsőt viselsz, mert ugye ilyenkor mindenki reflexből olvas és mondjuk nem téveszti össze az Armadát az Armatával. :D

 

És itt nagyon megy a földön fekvő rugdosása, ott már hiába magyarázod, hogy amúgy lehet, hogy veletek vagyok...

 

Ugye réges-rég még esetleg mezben, sálban is verekedtek emberek, vagy 10 éve ustawká-sok az erdőben előre felvették a megkülönböztető színeket, de ez így nekem káosznak tűnik.

 

Pl. tegyük fel nem igazán ismerek senkit, de berohanok én is valamelyik oldalon, honnan fogják tudni, hogy kivel vagyok? :D