Törölt nick Creative Commons License 2023.02.16 0 0 453

"Van valakinek elképzelése...."

 

Csak az egyik fórumon (mert van belőle sok)  éveken át gyűjtött ötlet,tapasztalat,kísérletek sorozata több mint 1580 oldalon keresztül lett taglalva.

 

Vajon miért nincs hiteles másolat? 

 

Gondolkodj.

 

A válasz itt látható:

 

"10 éve beszéltünk Kapanadzével Skype-on keresztül, videó linken keresztül - összesen 4-en voltunk a konferencián: én, egy ismerős bolgár rádióamatőr (aki Grúziában végzett), Kapanadze és képviselője (akiről kiderült, hogy ismerős rádióamatőr diáktársam – együtt tanultak).

Kapanadze a szomszéd faluból érkezett biciklivel és főleg a konferenciára öltözött fel legújabb ruhájába, mert láthatóan nincs is számítógépe, a konferenciához pedig számítógép, Skype és kamera kellett.

Hónapokig tartó haszontalan kommunikáció után meg voltunk győződve arról, hogy Kapanadze egy nagyon jól kidolgozott szélhámos, és semmi igazit nem tettek.
Kiderült, hogy szerződést írt alá egy török ​​energiacéggel, nagy összeget (százezreket) vett el tőlük, és nem szállította le a szerződésben ígért több száz kilowattos prototípust.
Ezt a török ​​cég képviselője mondta el nekünk, mert megkerestük őket a Kapanadze-ügyben.
Ezek után egy angol hazudott, és adott neki 10 000 fontot, de nem kapott prototípust, ezért panaszkodott az egész fórumon.

Van egy nagyon bölcs mondás: amíg vannak bolondok, lesznek bolondok is.
És mindig lesznek olyan emberek, mint Kapanadze, mert ők az idióták tömegének rovására élnek, akik hisznek nekik.
Aki szeretne meggyőződni róla, felveheti a kapcsolatot Kapanadzével, és természetesen elmehet Grúziába, hogy a helyszínen megbizonyosodjon arról, hogy nincs ott semmi igazi."

 

 

 

De ha úgy gondolod,hogy mégis lehetséges akkor mutasd be nekünk a saját verziódat.És akkor megkövetlek.

 

Előzmény: Törölt nick (452)