Syracusa Creative Commons License 2023.03.10 0 1 6542

A wifis egy helyi hozzáférési pontot csinál, ami kifelé az rsap telefon mobilnetjét használja. De ezt ma már a legtöbb teló is tudja, szóval... és ugye ezek tíz éves technikák, pl. a saját antenna és a 3G kb. tök értelmetlen már, ezért én nem adnék plusz pénzt.
Valamelyik premium lesz jó, a protokoll BAP, ezen belül meg olyat keresnék amihez van kódolási segédlet, mert kb. úgy a bitek fele még nincs dokumentálva. Ami nem azt jelenti, hogy ezekkel a fel nem térképezett bitekkel kell matatni, mert általában nem kell, csak előfordulhat olyan használtan vett doboz, amin át van billentve valami, amiről nem tudja az ember hogy mi.
A kérdőjeles opciókkal az van, hogy (ide) nem érkezett róluk infó, úgyhogy rá kell keresni a konkrét vag kódra, hogy írt-e róla valaki egy kódolási útmutatót vagy akár rakott-e fel egy videót ahol éppen megy vmi zene a kérdéses bt modulon át a telóról.

Alin elég sok új van komplett madzagszettel, de nagyon meg kell nézni a hw és sw számokat, pár órás keresgélés után simán be lehet nézni egy karaktert.

Előzmény: Ben1472 (6541)