Rijswand Creative Commons License 2000.04.01 0 0 237
Megint csak korbeertunk...
Csatagepet nem allit mindenki hadrendbe, jelenleg csak az USA nak van, ill a volt SZU +egy ket masik (gondolok a Su-25 -osre, de az nem olyan popec mint a Warthog)
Node ha nemcstageppel megyek, akkor az magasen kell h. repuljon, es nem visel el sok talalatot.
Egyebkent az egyes orszagok igyekeznek univerzalis igaslovakat venni, gyartani) (Eurofighter, Gripen stb) Ezek meg elfogok is meg vadszbombazok is.

>Persze, ha varoson belul kell bombazni, abbol lehetnek problemak. De harcteren egy-ket >haztombnyi tevedes, nem szamit. Foleg teruletbombazas eseten
>nem.
Hat mondjuk egy HK oszlop bombazasanal egy ket haztombnyi tevedes asszem szamit:)
Ha nem kapod vmivel telibe, akkor bizony tovabbmegy:)
Es 4000 m follott repulve lenez, es jonnek a csalik. Mert nem csak legicsalik vannak, foldiek is.
Klasszikus, volt mar az E-Afrikai hadmuveletekben is , mindket fel alkalmazott megteveszto alacakat...

>A felohezet, tenyleg nem zavarja a tankot, meg atomcsapast is elvisel, de ezzel ki is merult >minden pozitivum, ami a javara irhato.
Na, vegre egy valasz a kerdesemr.Szoval egy kopter nem bir olyan jol nuklearis csapast...
Akkor pl erre mar jo aHK:)

A GPS iranyitasu bomba azert nem jo, mert ahhoz ismerni kell cel koosrdinatait.Ez egyrsszt megintcsak feltetelez vmi allt jo felderitest, masreszt atnak hajlamos arra, hogy elmaszik a "helyerol" es nem varjka meg a bombat.
A TV s ravezetes jobb (Maverick, Hellfire) de sotetseg, kod, felho, alcafust,alcacél rohadtul zavarja, a ravazeto repgep nem tavolodhat el messzire, ekkor ki van szlgaltatva legvedelemnek..

Szerinted miert nem vetettek be az AH-64 eket az amik? Pedig meg legifolenyuk is volt, es raadasul a jugok "semmire sem mentek a legvedelmukkel"...
########
eMM, tenyleg Sherman / Tiger 5:1 es T34 / Tiger asszem 3:1..

Előzmény: mopsli (234)