Extex Creative Commons License 2023.04.12 0 0 22

Na akkor poroljuk le a topikot. :) Azt hiszem, ideillik a következő pár sorom.

Csütörtök reggel Kispesten volt egy kis afférom. Kissé elbambultam és kihajtottam főútra egy, a zárt biciklisávon közeledő robogós elé.

 

A faszi húzott egy féket, elesett anélkül, hogy a két autó összeért volna. Félreálltam, kipattantam, elismertem, hogy volt egy pillanatnyi kihagyásom. Mentőt, rendőrt nem kért, számot cserélteünk.

Este megírta a kárigényét, 200.000,- Forintot kért. Állítása szerint a robogó villája, műszerfala, motorblokkja, fékkarja, valamint a srác kesztyűje, kabátja, nadrágja sérült. 

 

Ez az összeg kb megegyezik az autóm éves CASCO és KGFB biztosításával, így kulturált hangvételű e-mailben javasoltam, írjunk sárga-kéket.

 

Egyből elkezdett minősíthetetlen stílusban gyalázkodni, a következő 4-5 levélváltásunk az Ő részéről bunkó stílusban telt. Kamionost kívánt nekem, meg azt javasolta, "vigyázzak magamra" és megígérte, "biztosan találkozunk még", akkor viszont nem lesz olyan kedves mint az első találkozáskor. Különben is, már akkor pofán akart b@szni.

 

Természetesen csekkolta a FaceBook profilomat is, utalt a korábbi iskolámra, meg utalást tett rá, hogy tudja; családapa vagyok.

 

 

Gondolom, emberünk nem kötötte meg a KGFB-t a robogóra, sokallta azt az évi 5-8 ezer Forintot.

 

 

Ezek után mit mondjak, milyen a morál?