A képen 1,2Kg sertés combhús látható, már konfitált állapotban
úgy sütöttem meg, hogy a cserépkályába este alaposan befűtöttem, hogy a kályha meleg legyen
majd lefekvés előtt, a parázs leégése után, a hamut lekotorva betoltam sülni, fóliával letakarva
kapott némi fűszert, meg vizet a tepsi aljára, mert attól tartottam, hogy reggelre megég/kiszárad, ehelyett inkább leveses lett, magamra is borítottam kicsit
másnap reggel vettem ki (hétfőről keddre éjjel sült meg), puhára párolódott mint a vaj, ujjal megbökve szétesik
mondjuk kevesebb víz kellett volna talán, helyette zsír, meg több fűszer, de így is finom, lassan elfogy ahogy eszegetem
vettem direkt erre a célra egy keskeny tepsit ami befér az ajtón
egyszer már csináltam benne kelt tésztát, azt kivettem 1 óra után, és kicsit megégett, de azért ehető maradt