Soká Creative Commons License 2023.05.11 0 1 35131

Nekem - nagy valószínűséggel - megfelel. A fényereje számomra bőven elég, bringázás során nem is nagyon fogom maximumon használni. Szzerintem szép egyenletesen világít, csak a legszélen jelentkezik egy sárgás gyűrű. Azt persze nem tudom megmondani, hogy mennyire lesz tartós a led(+elektronika) és a kapcsológomb. Gondolom, ez a kettő a legkritikusabb. A gomb egyébként bizalomgerjesztő, és egy kis led jelzi a bekapcsolt állapotot, a merülést (legalábbis átváltott zöldről pirosra a led egy idő után, ami gondolom, hogy a merülésre figyelmeztet) és jelzi a töltés állapotát is.
Nekem kicsit meglepetés volt a mérete. Kicsit nagyobb és súlyosabb(kb. 190gr) mint amire számítottam. Ugyanezzel az akkumulátorral az Aldiban vásárolt hasonló darab (ami másfél év után megadta magát, visszavittem és kifizették az árát) az szerintem határozottan kisebb tömegű volt.
Nyilván sima eloxált felülete van és nem valamiféle PDV/CVD, de nekem ez kevéssé számít.

Ami a vízállóságot illeti. Nem vagyok én dzsungelharcos, persze előfordulhat, hogy bringázás közben elkap az eső. Fogok egy nejlon zacskót és ráhúzom. Vagy rátekerem a sálamat, vagy akármit. Pont ezek a helyzetek azok, amit elviselek, kikerülök, és én igazodom a helyzethez. 
Ezzel együtt egyébként úgy gondolom, hogy a kapcsolórész vízálló kialakítású, a töltőcsatlakozókat pedig védi egy elforgatható gumigyűrű, plusz "nagylátó" üzemmódban a fejrész teljesen eltakarja ezt a gumigyűrűs részt. A gumigyűrű viszont hol nehezen forgatható, hol meg könnyen. Ha ezt sokat forgatgatnám, valószínűleg elszakadna ahol a nagyobb USB csatlakozó kivágása van, mert itt a gyűrű eléggé el van vékonyítva.


Annak viszont örülök, hogy adtak hozzá egy kis csuklóra erősíthető hordszíjat. A zoomolható fejrész szerintem egészséges módon csúszik, vagyis magától nem csúszkál el.
Ami kérdéses, erre utalnak a vásárlói visszajelzések de a használati is, hogy melegszik a kütyü. Én ebből egyelőre csak kézmeleg állapotot érzékeltem, forróságot nem. Valószínűleg max fényerőn lehet belőle probléma, de én józan megfontolásból nem is nagyon fogom tartósan így használni, mert nem cél, hogy totál elvakítsam a szembejövőt. 

Előzmény: XNC (35129)