svgyula Creative Commons License 2023.05.13 0 0 52496

Szia! Esetleg(?) kellene valahonnan beszerezni egy jóval kisebb klímahűtőt ami nem takarja el a motor hűtőjét. Vagy esetleg esztétika ide vagy oda letenni olyan mélyre amikor már nem takarja a motor hűtőjét teljesen. Amit még nem említettem ezeknél(biztosan láttad már) nagyon fontos szerepet tölt be a hűtő előtti műanyag terelőlemez! Az előző skodrimban nem volt mikor megvettem. Nem is értettem először azt a furcsaságot ha busz után mentem pár km-t vagy pályán 130-al akkor nem ment 100c° alá a víz és ha visszalassítottam akkor is hosszú ideig nem ment lejjebb! Aztán barkácsoltam horganyzott lemezből rendes méretű terelőlemezt és megszűnt a probléma! A valószínű ok az lehet, hogy a levegőnek van jobb/egyszerűbb járata mint a hűtőn keresztülmenni így kikerüli menet közben és alig marad  áramlás a hűtéshez! Próbálj meg feltenni a klímahűtő elé terelőlemezt akár szélesebb is lehet mint a rácson a "lik" aztán próba! A ventilátor!

Én biztosan vennék a bontóban 2db felicia gyárit. Egyiket pedig egy relével bekötném, hogy amikor megy a klíma akkor az is bekapcsoljon!

Nyilván aki abba az autóba beszerelte az gyenge amatőr volt! Az autó adottságairól a hűtéssel járó problémákról fogalma sem volt! Tehát "vérpistike" sufnituning.................   

Előzmény: pali581 (52494)