EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.05.21 0 4 434378

Valóban tönkretesszük a világunkat.

ÉS éppen azokkal a dolgokkal, amikre nem is gondoltunk:

 

 

A kutatók következtetése, hogy az elektromos hálózat zavaróan hat a méhek beporzó tevékenységére, így hatással van a környező növényzetre.

De nem csak a vezetékek okoznak gondot: egy belga kaptárakat vizsgáló 2020-as kutatás szerint a rovar testét belülről felmelegítő,

rádiófrekvenciás elektromágneses sugárzásból az 5G mikrohullámú antennák frekvenciáján több mint háromszoros teljesítmény nyelődik el.

 

 

A gondok nem kicsik:

 

A hasznos rovarok elektromágneses úton tájékozódnak, az elektromágneses sugárzás stresszt okoz, és elriasztja őket.

 

Argentin és chilei tudósokból álló nemzetközi csapat megállapította, hogy a nagyfeszültségű távvezetékek oszlopainak elektromágneses sugárzása ellehetetleníti a méhek beporzó tevékenységét.

Több kutatás is készült arról, hogy a nagyfeszültségű vezetékek milyen hatást gyakorolnak a közvetlen környezetében élő növényekre és állatokra. Ezek eredménye nem minden esetben lett negatív, az angliai erdőkön áthaladó vezetékek nyomvonala mentén kialakított tisztásokon például a terület sokszínűségét emelő, egyedi biológiai közösség alakult ki.

 

https://index.hu/techtud/2023/05/20/hazi-meg-mez-beporzas-nagyfeszultsegu-tavvezetek-oszlop-elektromagneses-sugarzas-zavaro-hatasa/

 

 

Tehát megint egy olyan  EMBERALKOTTA dolog,  aminek a következményeire  nem ügyelt az emberiség...

 

És akkor még nem is szóltam a sok MESTERSÉGES RÁDIÓJELRŐL, ami fölöslegesen terheli a FÖLDI teret, és egyáltalán nem vizsgálták, milyen hatással van a BIOSZFÉRÁRA.