zdcmchy Creative Commons License 2023.05.27 0 0 434442

Reménykedjél csak itt! Hogy is volt? Biztosra mondtad hogy a félidős amerikai választások után másnap leállítják Ukrajna támogatását. 

 

Soha nem mondtam, azt igen, azt 10 szer vagy 100 szor, hogy ennek a sztálingrádi csatája akkor volt amikor Elon Musk meszerezte a twittert. Annak már köze van a republikánus előretöréshez, aminek ugyan nincs közvetlen illetékessége a külpolitikában, de a finanszírozáshoz igen, nem másnap de hamar eljött az ideje.

Általában ilyen napra konkrétakat soha nem mondok.

 

emlékszem azt is jósolta vagy itt vagy a sines topikon Biden megválasztásakor hogy fél év se telik el és az egészségi állapotára hivatkozva gondnokság alá helyezik, aztán Kamala Harris veszi át az USA vezetését alelnökként. Az se jött be. 

 

 

Akkoriban oda még egyáltalán nem írtam, mikor a moderátor megkért akkor mentem át oda innen bizonyos témákkal. Olyat meg aztán tényleg nem is gondoltam. Kamala a főnök, azt tudjuk, de úgy is indult már a választás is.

...bár akár mondhattam volna is, tulajdonképpen érdekes, mert a szovjetúnió végét is a nagyon idős beteges elsőszámú vezetők jellemezték. Ilyen összefüggésben akár mondhattam is.

 

Minden bejön amiket írogatok, a korszak végét már 20 éve vagy amióta ez a topik van. Úgy is lett, 2020 előtti állapotok nem térnek vissza, ez másik korszak már.

Előzmény: Tomsz85 (434441)