Jokki Creative Commons License 2023.06.05 0 0 5287

Ezen a térképen jót nevettem.....

A szkíták a Kaspi-, és a Fekete tenger között élnek.... ahol kb 5perc alatt bármilyen horda lerohanja és kiirtja őket...

A Kárpát-medence meg üres? Vagy kik élnek ott? Egerek? No megsúgom: ott is szkíták élnek, mivel az az őshazájuk.

Nem tudom elégszer elmondani, Szóládi, kora bronzkori lelet genetikai vizsgálata, Árpádi géneket mutat. És akkor ie 650-ben meg nem él ott senki?? 

 

Ilyen meg, hogy népvándorlás egyszerűen nincs, fogjuk már fel.

 

Olyan előfordulhat, hogy fiatalok, tanítók kalandvágyból vagy ismeretek terjesztése céljából elindul, teszem azt kelet felé. Ahol aztán a kisebb tudású népeket tanítják és birodalmakat, királyságokat alapítanak. Ahogyan a szkíták tették egykor, és ezt elnézést nem én mondom innen a sarokról. Ezt írta Trogus Pompeius az 1. évszázadban, ezt mondják most a Barcelonai egyetem régész és genetikus kutatói: a szkíták nem úgy keveredtek a mongolokkal, ahogy eddig hitték, hogy keletre vándoroltak és ezzel keveredtek. Hanem egy sokkal magasabb rendűtudással érkeztek, tanították az ottani mongol népeket, akiknél ennek következtében egy népességrobbanás következett be, és ezért keveredtek szkíták velük. Régészetileg és genetikailag is bizonyították.

 

Márpedig ha bizonyították, hogy Pompeius ebben igazat mondott, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy abban is igazat mondott, a hogy a szkíták a legősibb nép az akkor ismert földön. Pont.

 

Másszóval, népek nem vándorolnak. 

Előzmény: merigazoi (5283)