Törölt nick Creative Commons License 2023.06.08 0 1 456

"De ha úgy gondolod,hogy mégis lehetséges akkor mutasd be nekünk a saját verziódat.És akkor megkövetlek."


Ha közzé tennék valami hasznos infót, mindenki ellenségemmé válna. A fogyasztó azért, mert elrohanna a szabadalmi hivatalba. (Még egy Orffyreus kerékkel is). Az olajmaffia más okból. A kormányok meg az energetikai adóbevételtől való elesést látnák.

 

A legviccesebb az energia fogyasztójának ellenállása. Hisz mások ötletének leszabadalmaztatásával saját magának árt legjobban. Mert többé senki sem tesz közzé hasznos infót. Ettől még egy-egy feltalálónak lehet szabadenergia készüléke, de leginkább a szabadalmi hivatalba rohangálónak nem lesz, és még fizet is érte.

 

Az energia fogyasztói állnak ellen legjobban a rabenergia eltűnésének. Közülük kerülnek ki azok, akik anti-magyarázatokat tesznek közzé, anti-működési elvekről. Természetesen magas szintű tudásnak álcázva és nagy mennyiségben, hogy kifeküdjenek tőle az emberek. Például hogy Tesla autója és Moray készüléke fúzióval működött. Ezek szerint Naudin LMD áramköre is, pedig ott csak félvezetőket alkalmaztak kapcsolónak a szikraköz helyett. :)) A hipertérből előteleportálódó vákuumenergia már nem nyerő? Nem hát, a fúzióban számtalan ritka és értékes elem előállításának lehetősége merült fel, így hát mondjuk azt, hogy a nép számára fontos energiaforrások is fúzióval működnek. Így majd zúdulni fog a támogatás, energiaforrás meg sehol. A támogatásokat a Bróker Marcsi Alapítvány számlaszámára várom, mivel a lomtalanításkor bontásból ingyen hozzáférhető elektronikai alkatrészek több millióba kerülnek. Valamint az ingyenes napijeggyel látogatható könyvtárakban a könyvekből és ugyanott az ingyenes internetről elérhető információ sem olcsó, további Euro milliárdokat igényel.

Előzmény: Törölt nick (453)