,m,1710 Creative Commons License 2023.06.13 0 0 434594

A Magyar khomchiknak- USA darabjaira törik

 

 

 

 

Dub diktatúra: "Az idő nagy részében diktatúra vagyunk" - mondja Williams. "Alkalmanként külön szavazási ceremóniákat és népszavazásokat tartunk.

Nemrég lehetővé tettem, hogy a polgárok szavazzanak arról, mi legyen a nemzeti gyümölcsünk, sportunk, sőt, mi legyen a nemzeti állatunk neve."
Határőrség: Williams "határőröket" alkalmaz, és "biztonsággal" veszi körül magát, amikor rendezvényeket szervez a Slowjamastan Köztársaságban.




Üdvözöljük Slowjamastanban: Kint a kaliforniai sivatagban egy kopár földterület egy új "országgá" - egy saját bevallású mikronációvá - változott.


Slowjamastan Köztársaság Kommunikációs Minisztériuma
A szultán: Randy "R Dub!" Williams, egy késő esti "slow jam" San Diego-ból, az ország létrehozása után "Slowjamastan szultánjává" nevezte ki magát.
 A Slowjamastan saját útlevelet állít ki azoknak az embereknek, akik állampolgárságra jelentkeztek.

Williams elmondása szerint legutóbbi utazásai során 16 különböző ország pecsételte le Slowjamastan útlevelét, köztük Dél-Afrika, Új-Zéland, Vanuatu és az Egyesült Államok.
Jóváhagyás bélyegzője: A Slowjamastan Köztársaság több mint 500 regisztrált állampolgárt állít, míg további 4500 feltételes jóváhagyást kapott, vagy az állampolgársági "sorban áll".


Az ország fővárosa: tábla fogadja a látogatókat Dublândiában, Slowjamastan fővárosában, ahol Williams szabadtéri kormányhivatala található.


Turisztikai attrakció: A Slowjamastan polgárainak és látogatóinak ügyelniük kell a tilalmakra, hogy elkerüljék a száműzetést.

Ide tartoznak a következők: „Crocs”, „mumble rap” és „azok, akik a műszerfalra teszik a lábukat”.


 Hivatalosan a Slowjamastan Népköztársaság Szuverén Nemzetének Egyesült Területeként nevezték el, Williams önhatalmúlag "országának" nyilvánított országa a California State Route 78 mellett található, két és fél órás autóútra San Diegótól északnyugatra.

 


Duble látása: A Slowjamastan saját pénznemet nyomtat -- a dublát.
Állatmágia A helyi időtöltések közé tartozik a megfoghatatlan Slowjamastan mosómedve, a nemzeti állat keresése.
Dub diktatúra: "Az idő nagy részében diktatúra vagyunk" - mondja Williams. "Alkalmanként külön szavazási ceremóniákat és népszavazásokat tartunk. Nemrég lehetővé tettem, hogy a polgárok szavazzanak arról, mi legyen a nemzeti gyümölcsünk, sportunk, sőt, mi legyen a nemzeti állatunk neve."
Határőrség: Williams "határőröket" alkalmaz, és "biztonsággal" veszi körül magát, amikor rendezvényeket szervez a Slowjamastan Köztársaságban.
A kaliforniai sivatagban egy puszta földterület egy új "országgá" - egy saját bevallású mikronációvá - változott.
Randy "R Dub!" Williams, egy késő esti "slow jam" DJ San Diego-ból, az ország létrehozása után "Slowjamastan szultánjának" nevezte ki magát.
Slowjamastan: A San Diego-i DJ létrehozza saját nemzetét a sivatagban

 

„Szeretem egyszerűen fogalmazni” – mondja Randy „R Dub!” Williams, egy késő esti „slow jam” San Diego-ból, akit „Slowjamastan szultánjaként” is ismernek. "Kifogytam az országokból, ezért létrehoztam a sajátomat."

Williams éjszakai műsorszolgáltatóként azzal töltötte az életét, hogy a világ minden országát megkísérelte ellátogatni. Mivel már csak egyetlen, az ENSZ által elismert nemzetet kellett meglátogatnia, úgy döntött, hogy vesz egy 11,07 hektáros üres, száraz földet a kaliforniai sivatagban, hogy új „országot” építsen, amelyet rádióműsoráról neveztek el.


Legjobb öltönyét és napszemüvegét viselő Slowjamastan szultána 12 óra 26 perckor hivatalosan kikiáltotta függetlenségét az Amerikai Egyesült Államoktól. 2021. december 1-jén, amikor élőben közvetítette az elszakadást Dublândiában, a Slowjamastan Köztársaság fővárosában található szabadtéri kormányzati „irodájából”.

 

 

Két év telt el, és bár Slowjamastan szultána több, mint néhány bizarr törvényt sürgetett (például betiltotta a Crocs viselését), a Köztársaságban is megvannak a születő nemzetállamok minden eszközei.

Saját útleveleket állít ki, saját zászlóját lobogtatja, saját valutát ("kettőt") nyomtat, és van egy nemzeti himnusza, amelyet állami alkalmakkor játszanak.

A Slowjamastan Köztársaság több mint 500 regisztrált állampolgárt követel, míg állítólag további 4500 feltételes jóváhagyást kapott, vagy sorban áll az állampolgárság megszerzésére. Most, hogy Williams eléri élete során kitűzött célját