papa 946 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 8079

Köszönöm a válaszodat, megpróbálok belépni máshová. Némileg megnyugtat, hogy ha várok esetleg visszaáll, mivel úgy emlékszem a második jelzett problémám - hogy le van tiltva az oldal - már volt és pár hét múlva visszajött és akkor sem tudtam miért, ezért aztán nem készítettem feljegyzést (szoktam). Az átállással kapcsolatosan: az van, hogy nekem elég sok programom van az XP-re - kép szerkesztők, kidolgozók, videó szerkesztők stb. és hát ezek mind az XP-re születtek. Van itthon lehetőségem próbálgatni, mivel van Win10 is és most kölcsönbe egy Win7 is, amin próbálkozhatok. Ezért tudom írni, hogy a Win7-en ezek a gondok nem jönnek elő.

Azt nem értem és nem értettem korábban sem, hogy egyik napról a másikra mi tud történni, hogy kiakadnak. Biztos én rontok valamit, pedig csak símán használom Mozilla-Firefoxot

Azt pláne nem értem, hogy amikor felszabadítom a tiltás alól az oldalt miért csak a szöveges "menű" részét adja be az oldalnak baloldalon felsorolva a tartalmi részeket - tehát nem állítja fel az oldalt. Minta képet nem sikerűlt feltölteni, nem fogadja ez az oldal.

A miatt is vagyok ilyenkor mérges, mivel nem most kzdtem a számítógépezést (2006-óta), saját magam gazdája vagyok és ez most kifog rajtam.

Köszönöm szépen a válaszodat, némileg megnyugodtam.

 

                 Üdv. papa946

Előzmény: pimre (8078)