Tarzan9 Creative Commons License 2023.06.19 0 0 2381

Én már befizettem hozzájuk, mármint a FlyAway siklóernyős iskola tanfolyamára de azt kívánom bárcsak jobban utánajártam volna a véleményeknek... 

Azt hittem, hogy fél év elég lesz ahhoz hogy meglegyen a vizsgám, hát a közelében sem járok.... Folyton azt mondják, hogy lesz tanfolyam, aztán a nagyobb része meg se lesz tartva. És minek mondják hogy lesz tanfolyam, ha előre látni lehet hogy rossz lesz az idő?

Aztán találkoztam egy sráccal aki évek óta jár ide de még mindig nincs még vizsgája, pedig jön amikor tud. Az új megkezdett évekért meg újra fizetni kell... akkor is, ha nem volt elég alkalom.

Mások meg azt mondják, hogy már tavaly megírták a vizsgát, de még mindig nincs nekik kijavítva... Junius van, az akkor legalább fél éve de lehet hogy másfél?

Simonics Péter miatt választottam a Fly Away-t, de az előadásokon kívül nekem még semmit nem tanított, gyakorlatokon ott se szokott lenni. Állítólag a külföldi túrákon ott szokott lenni de a néhány napos túrák is 200000Ft-nál kezdődnek. Azokról is hallani mindenfélét, ami alapján a honlapon kiírt reklámszövegnek a fele sem igaz... az ötcsillagosként reklámozott időjárású helyeken is jó ha minden harmadik nap lehet repülni, helyettesítő program szinte semmi, a díjat persze 100% ki kell fizetni. (Úgy hallottam vannak más iskolák, ahol csak a dátumot adják meg előre, és oda mennek ahol olyankor jó az idő és tényleg lehet repülni.)

A honlapon tök meggyőzően írtak és amíg be nem iratkozol addig telefonon is kedvesek. De ha egyszer beiratkozás és befizetés után fel mered hívni a titkárnőt egy kérdéssel... na pont addig tartott a kedvesség! Egy csomóan azt mondják, hogy inkább nem is mernek kérdezni mert jobb a békesség.

Egy csomóan vannak akik már tavaly vagy régebben kezdtek és még mindig járniuk kell, én úgy tudtam hogy egy ilyen tanfolyam pár hónap alatt megvan! Jó lenne átmenni másik sulihoz főleg ha ebben az ütemben lehet csak haladni... csak hát akkor a tanfolyam díja elvesztett pénz...

Ti melyik siklóernyős iskolát tudnátok ajánlnani, ha át szeretnék menni másikhoz?