aromo_ Creative Commons License 2000.04.12 0 0 38
Basszus!

Itt is összeakadtunk, cicabogár... És sajna megint nem állom meg, hogy ne pöröljek veled.

"Az a helyzet hogy a környékünkön nagyon elszaporodtak a kisebbségi népcsoportba tartozó személyek macskái, főleg kandúrok..."

Vatafak?! Nem mindegy, hogy kinek a macskái szaporodtak el?

"A macskákat elvitte jó messzire (macskánként 2500 Ft-ot fizettünk neki,miután már méregtől a csúzliig mindent kipróbáltunk de semmi nem használt ez ellen a bikányi példányokon!)"

Se a csúzlit, se a mérget, se a zsákosembert nem tartom előremutatónak a hasonló jellegű problémák megoldásában. Nemtom, hogy merre lehet az a "jó messzire", de nem hiszem, hogy a macskák szeretik azt a helyet.

"Remélem a Te macskád nem volt köztük. :(( És ma is hazamegy."

Megint csak nem mindegy, hogy kié volt az a szerencsétlen macska? A tótok, svábok, románok macskái mások? (Más kisebbségi népcsoportra nem is merek gondolni "A romák helyzetéről a Törzsasztalban" c. topicban folytatott beszélgetés után)

És mi van ha a macskának nincs gazdája és félszemű vagy rágottfülű? Gyöhet a méreg meg a csúzli? Hülye macska, mér kóbor?

Puszilom a depressziós pici lánycicádat. Sose találkozzon olyasvalakivel aki csak annyiban különbözik tőled, hogy ő nem a gazdája.

aromo_

Előzmény: cicabogar (37)