Platon Creative Commons License 2023.06.27 0 0 434728

Nézd, mondok pár okot amiért feltételezhetjük hogy rosszban sántikálnak.

 

1, Az USA katonai költségvetésből fizetik őket. Törvényileg az USA katonai költségvetésből csak védelmi célú kiadásokat lehet fedezni. Az USA védelmi célú kiadások NEM a te érdekeidet szolgálják, hanem USA katonai célokat. Biztos lehetsz benne hogy nem a terméshozamok javításán dolgoznak ott.

 

2, Az USA az egyetlen aláíró aki nem tartja be a vegyi fegyverek tilalmáról, és megsemmisítésléről szóló egyezményt, még mindig tonnaszámra tárol vegyi fegyvereket, holott több mint tíz éve lejárt a szerződésben vállalt megsemmisítési határidő.

 

3, Az USA több évtizede szisztematikusan megakadályoz minden kísérletet a biológiai fegyverek tilalmáról szóló egyezmény ellenőrzésére. Pl.

 

4, Az USA százmilliárdokat költött a saját biofegyver programjára, majd a tilalmi egyezmény után átnevezte biodefense programnak, és senki nem ellenőrizheti azóta sem. Mit tesz isten az Ukrán laborokat a Biodefense program finanszírozza.

 

5, Az USA biodefense program náci szinten elvetemült és gonosz. Még attól sem riadtak vissza hogy biológiai ágenssel terítsék be San Franciscót, Washingtont, New Yorkot és Panama Cityt, repülőtereket és buszjáratokat, hajókat és metróállomásokat, hogy élesben tanulmányozzák a biofegyverek terjedését polgári környezetben.

 

 

Előzmény: zdcmchy (434726)