sequelguru Creative Commons License 2023.07.05 0 0 6

Huuu, pörög a topic!  :)

 

Lassan egy év után a következőkkel egészíteném ki az eredeti írásomat - tehát egy 18 éves Toyota Corolla Verso-ból átülve:

-Hiba nincs, megszoktam, ami viszont továbbra is idegesít, hogy mindenféle elektronikát nagyon limitáltan lehet kikapcsolt motornál használni, és semmit, de semmit nem tudsz ellene tenni:

  -a csomagtartó világítás lekapcsol kb 1 perc alatt, nem lehet rendesen kipakolni (lecsuk, felnyit, és kapsz megint 1 percet)

  -Rádiót nem lehet tankolás közben hallgatni, pár perc múlva röhögve leáll

   -Belső lámpa szintén

 

-A második üléssor szűkebb mint a Toyota, a gyerekek panaszkodnak rá már, és tényleg, igazuk van (igaz, a referencia-autó híresen kényelmes a 2. sorban). Sztem nem fér be 3 gyerekülés normálisan.

 

Viszont nagyon jól pakolható, hosszú cuccok is remekül elférnek benne (bár én mondjuk a tetőrudat tuti nem fogom rögzítésre használni, sajnálnám ha megkarcolódna)

 

Nagyon jól fogyaszt, és a computer sem csal sokat (országúton 5l körül is el lehet lenni, 110-nél 5.5 körül, de pályán 130-nál azért megjön az étvágy (7+l), 150-nél meg már padlógáz, és saját benzinkút szükséges. 130 felett érezhetően nem szereti, még a 110 lovas motor sem.

 

Én összességében elégedett vagyok vele, egyelőre nem bántam meg a választást.

 

Előzmény: toas79 (3)