toas79 Creative Commons License 2023.07.06 0 0 12

Ma délelőtt átvettem az autót. Vegyesek az érzéseim. A mérete több mint elég így ami miatt választottuk - sok cuccolás - annak tökéletesen meg fog felelni. A belső formájával, kialakítása rendben van, mint Renaultos családból származó azonnal otthon éreztem magam. A sok kiegészítő és funkció hiánya okán egy 130km- es kezdeti út elegendő volt, hogy elsajátítsam az autó kezelését. A futómű nagyon tetszett sztem tökéletes a hangolása. Inkább kényelmes ami egy ilyen autónál előny. A központi kijelző egyszerű, minden funkció magától értetődő, az android auto gyorsan csatlakoztatható, ami viszont idegesítő, hogy eleinte folyton elvesztette a kapcsolatot a telefonnal, de kb 30km után végül összebarátkoztak. A belső anyaghasználaton, külső dekorelemeken észrevehető a spórolás, de ez nyilván látszik a vételáron is.

Amivel nehezen tudok kibékülni az a motor és a váltó. Ez utóbbinál a kapcsolás borzasztó, de remélem idővel hozzákopik a gazdi kezéhez legalábbis korábbi Renaultos tapasztalatok alapján.

A motor viszont borzasztó. A teljesítményével és fogyasztásával nincs bajom azok kellemes csalódások, de a járása főleg alapjáraton borzalmas.