Bakancs4 Creative Commons License 2023.07.13 -2 1 50366

A június 17-i találkozóra Doromláson csak páran jöttünk össze , kellemesen elbeszélgettünk . Azóta a zenét szolgáltató kedves mopedes társuk elveszítette a társát : a mopedes társasdalom gerincét idősek alkotják , ahol az ilyen keserű távozások sajnos előfordulnak . 

Pár  ( nem mopedautós ) fiatal  is kijött , kinn is aludtam velük , kicsit rendezkedtünk az udvaron : a viharban kidőlt , és azóta már feldarabolt tujafát hordtuk be pincébe téli tüzelőnek . Vasárnap délután hazaúton jutott eszembe , hogy a lekapcsolt hűtőszekrény fagyasztó részében maradt a panírozott halfilé -- ezért hazaérkezés után előszedtem a kis CB50-es Hondát és tettem egy kellemes kis túrát Doromlásig , mert régi tervem volt felfedezni a Tolna-Dombori-Fadd kerékpárutat és közelről megnézni a Bartal emlékművet . 

Szombaton délelőtt elég későn értem ki , és a kaja sem sikerült a legjobban -- talán ennek hatására a Hollósi házaspár felajánlotta , hogy a nyár végi regionális találkozót tartsuk náluk , megegyeztünk az időpontban is . Pár napja pedig egyeztettem a Trabanatos vonallal -- kissé későn , Gábor szokott ímélt küldeni , ami idén elmaradt , én pedig nem vagyok fenn a közösségi oldalakon , ahol ezekről tudomás lehet szerezni . Mindenesetre a balatoni-sóstói nyári találkozó a szokott módon , július végén kerül megtartásra , a Trabantosok a korábbi évekhez hasonlóan várnak , a mopedautósok is megkapják a rendezvényre érkezők kedvezményét . A szálláshelyről a www.siocamping.hu oldalon lehet tájékozódni .

Tehát a következő időszak találkozói :

2023 július 28-30 Siófok - Sóstó , kemping , nyári balatoni találkozó a Trabant találkozóhoz kapcsolódva 

2023 szeptember 9.  Zomba-Szentgálszőlőhegy 46. regionális nyár végi találkozó Hollósiéknál 

 

Remélem találkozunk , várunk mindenkit .

 

Előzmény: Bakancs4 (50327)