Törölt nick Creative Commons License 2023.08.05 0 0 465

 de mért nem tud már olyat barkácsolni ennyi erővel ami valójában is működne?

 

De most komolyan,ezt tényleg el kell mondani?

 

"A nárcisztikus személyeket gyakran jellemezzük arrogáns, öntelt és beképzelt embereknek. Ezek a grandiózus nárcizmus fontos jellemzői. Ezekre a személyekre jellemző főleg a közösségi média gyakori használata, abból a célból, hogy egójukat „etethessék”. Így a gyakori posztok, képfeltöltések a figyelem felkeltését és a pozitív visszacsatolások megszerzését szolgálják."

 

"Mi emberek társas, sőt társadalmi lények vagyunk. Mi emberek tartozni akarunk valahova, valakihez, mert ez a normális számunkra, ez bennünk egy ősi ösztön. Csoportokba, törzsekbe, társadalomba tömörülünk. Ezek a csoportok, törzsek társadalmak egyenként felállítanak maguknak szabályokat, értékeket, melyeket képviselnek, hirdetnek, hangoztatnak."

 

"Mi is a baj a tudatlannal? Azon kívül hogy tudatlan? Az hogy azt hiszik ő a tudatos! Az emberiség mindig megkapta a megfelelő módszert hogy leírja, megmagyarázza magának a valóságot vagy bizonyos kort. Valójában egy kor csak a valóságnak egy szempontja, ez pedig tükrözi az abban a korban született  ember szellemiséget. A Földön két féle ember él. De úgy látszik ez nem mindig így volt. Ez valószínűleg ennek a kornak a jellemzője, egy olyan kor amely feldarabol mintsem egyesítsen és gyógyítson. Nincs már két fél amely párt alkot, csak két egymás kárára szegülő rész. Holott a természetes éppen két fél kéne legyen amely egymást kiegészíti. Nő – férfi. Kicsi – nagy. Hosszú – rövid,stb. Az egyik nincs a másik nélkül. Így, az együttműködő szellemiségnek megjelent egy ellen szegülője, egy olyan szellemiség amely mindent a végsőkig akar rombolni és elpusztítani. Ahogy minden korban az emberiség képes volt megmagyarázni azt a kort, az ellen szegülőt is mindig képes volt felismerni."

 

 

 

Nem.Ne tévesszük össze az ember alapvető igényével,illetve felelősségtudatával valamint lehetőségeivel: 

 

Az Egyetemes felelősségtudat

" A kor súlyos problémái, mint az energiaválság, a környezetszennyezés és a túlnépesedés, amely olyan méreteket öltött, hogy az emberek életét természeti katasztrófák is megnehezítik. Arra szólít fel mindnyájunkat, hogy a tényeket fogadjuk el, ismerjük el, és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy helyreállítsuk a saját magunk által okozott károkat, amelyeket a nemtörődés, a kapzsiság és a felelőtlenség hozott életre.A súlyos és összetett probléma ellenére az ember saját hatalmában áll megváltoztatni a jövőt pozitív irányban. Ez csak akkor lehetséges, ha a problémát olyan tudattal közelítjük meg, amely túlmutat az egyénieskedésen és a regionális gondolkodásmódon. Egyetemes gondolkodásmódot sürget, amely szem előtt tartja az emberek szükségleteinek és vágyainak azonosságát és végső soron az emberek egymás iránti kölcsönös függőségét és a testvériséget. Tenzin Gyaco  "

 

 

De most nézd meg mit firkálnak itt tudatlanul (a cél megvan,a már felsorolt jegyekben keresendő)

 

 

 

Számtalanszor kértem fel Józsinkat (is) végre mutassa be  a lehetőségeket. (aki keres az talál,vagy kérdez)

Végre határozzunk meg egy irányt (nem kell rögtön az overunity) és aztán haladjunk.

De nem.

Rengeteg fórum létezik ahol bármit bemutathat ha nem szeretné itt felfedni magát.

De nem.

Mi végre való ez a viselkedés?

 

Csak a nyavajgás mint egy ko......ista.

Előzmény: vargusz (463)