Bakancs4 Creative Commons License 2023.08.15 -2 3 50397

Amint az várható volt : a sóstói találkozó nagyon visszafogottan sikerült , mindössze csak 6 mopedautó jött össze . Néhány húzóember egészségügyi okok miatt kiesett , illetve a késői kiírás is sokat rontott a helyzeten .

Üde színfolt volt , hogy egyik társunk elhozta a féléves kislányát , aki tavaly mint pocaklakó tulajdonképpen ott volt már . Metcal is eljött a Microcarral -- ő tavaly vásárlási tanácsért kereste fel a találkozót ; ő legalább a vásárlás előtt tájékozódott .

Érdekes színfolt volt a Burgerlandból lábon érkezett Microcar kisteher is . A masina 3 éves múlt , és bár magyar szemmel nézve karcmentes és teljesen újszerű , de a tulajdonos hamarosan visszaviszi a kereskedésbe ahol beszámítják és vesz egy újat ... Nekem ezen a kocsin a hátranyíló ajtó mellett a  plomba volt  leginkább meglepő : az adagoló füstcsavarját ( ahol a motor teljesítményét lehetne feljebb strófolni ) egy kis leplombált dobozba rejtették .

És persze láttunk nagyon szép autókat és  nagyon szép lányokat -- az autók jobbára öregek , a lányok pedig fiatalok voltak ...

Mivel vasárnap délelőttre zivataros időkre jöttek jóslatok a találkozó a szokottnál is gyorsabban zárult .

Ha valaki esetleg a költségekkel akar kalkulálni : én az egy (szombat) éjszakára , egy kis sátorra és egy kocsira , egy főre 4550 Ft-ot fizettem .

 

Előzmény: Bakancs4 (50366)