TLBY Creative Commons License 2023.08.16 -1 0 14411

Tegnapi országos karbantartás megvolt? Nem tűnt fel. Megint bullshit volt, mint a vizeseknél, aztán leoltják, mikor a pronyó nem számít rá, csak, hogy tudja hol a helye.

 

Ez a központosítási, összefésüléses átállás is érdekes lesz, mert lehet, hogy az ügyintéző rémisztget az IP-vel, de a Vodának, nem sajátja a fejlesztés. Invesztálni nem szoktak, inkább kivenni. (Aztán, ha rájuk jön át tudnak nyomni egész nagy területeket, lásd kínai vasút, éppen milyen kedvük van.)

Aki már H-n van, az majd az IP boxokkal szív, ha egyáltalán nekiállnak, aki meg koaxon, az ott is marad a Vodás dobozokkal én úgy látom. Az lesz IP-n, aki eddig is azon lógott exinvitel területeken. A ritmósok, meg, ahol net sincs, csak TV lesz érdekes. Honnan szedem ezt?

Csak az alapján, hogy mindkét bandát molesztálják a meglévő, már nem is rendelhető csomagokra hűségeskedni, a már meglévő hálózaton, de azt nem mondják, hogy lesz-e változás, vagy, hogy mikor (szerintem ők sem tudják). Ennek a pániknak, viszont csak egy magyarázata van, mivel lassan átmenni nincs hová, azt a trendet látják, hogy egyre többen váltanak majd a semmire, dobbantanak innen. Illetve (bizonyos forrásaikból...) már előrevetítik mekkora lesz a nyomor. Ez pedig semmi jót nem vetít előre.