_Pithecus Creative Commons License 2023.08.25 -9 0 55588

Na úgy látom túlbecsültem a vinnyogók képességeit és inka királyi ismereteit. De remélem a radiátorra a gyerekszobájukban még emlékeznek. :-P
Tehát akkor: az értelmetlen "beszélgetésnek" nevezett bunkó vinnyogást, kattintásnövelő műkérdést, de még az önismeretre hajazó kérdést is a tehén farka alá teszem és meghúzom a bojtot.  :-)
De hát ez egy késtopik nem? Azt pedig hogy mi a kés, azt a világ dönti el (lsd. korábban), nem néhány, a kisebbrendűségi komplexusát itt túlkompenzáló szerencsétlen. De mindig eszembe jut valami egyik-másik rövid, csonkoltfarkú debilről:


https://www.youtube.com/watch?v=sPGR-XhnM94

"Noakkor vágjunk bele!" (ősi böllér közmondás)
Nehogymár hiátust szenvedjünk kiridashiban. Íme egy - ahogy a művelt francia mondja - graboid box cutter. Vagyis todományoskodva egy Graboida raspolyicus var. kacoris P.  Egy - a történelem homályába vesző - internacionálisan univerzális eszköz, egy ősi királyság, a tremorsbéli Kacor királyok emléke. Tuthiphingész a híres Kólikájában leírta, hogy a Kacor királyok sorát I. avagy Szent Garfieldus nyitotta, akit még sokan kőkeményen követtek. Egyébként Szt. Garfieldusnak tulajdonítják az ősi bölcseletet: "Eszem, tehát vagyok".

http://keptarhely.eu/images/2023/08/25/v03/20230825v03xf7tgz.jpeg

A kacor az ősi dravida népség eszköze, az ősmagyarok szomszédságából. Tőlünk tanulták. Merthogy az eszköz valódi dravida acélból készült, a' célból hogy mindenfélét vágjanak vele. Az alapanyag idejutásában valószínűleg komoly szerepe volt John Gold - The mustache c. ősrealista irodalmi művében kitűnően jellemzett északnyugat-indiai kóbor fémgyűjtőknek. Erre bizonyíték a Jel!

http://keptarhely.eu/images/2023/08/25/v03/20230825v03xt97j5.jpeg

Az ösidőkben, amikor még a keresztet is kézzel vetették, még rendes, teljes anyagában príma TSTM acélból készültek a reszelők, nem a mai, felületi tollát vedlő kínai anyagból. Egy ilyen példányhoz hozzájutva már csak nagyon finoman kell megmunkálni, hogy príma éles kést kapjunk és nem kell kopácsolva tüzes harkályt játszani.
A kiridashi dobozbontásban is jeleskedik. Egyik erőssége, teljesen ellenállhatatlan.

http://keptarhely.eu/images/2023/08/25/v03/20230825v03x3tn2m.jpeg

De magukénak spanyolviaszkolják a vinlandi ős-amerikkok, mint optimális szőlőmetsző, szüretelő, patafaragó és skalpoló célszerszámot. Ebben az elméletben csak az a hiba, hogy a fémeket sem ismerték, amíg Piás Erik (Erik Deliriumsson) vikingjeinél meg nem láttak. De igazándiból csak Galambos Kristóf, a nagy magyar tengerészt követő embereknél fogták fel a valót, a lót. Helyesebben lovat.

http://keptarhely.eu/images/2023/08/25/v03/20230825v03xvhv7f.jpeg

A teljes hossza 125 mm, a vastagsága 6,5 mm, a max. szélessége 28 mm, az élhúr hossza 45 mm. A spirális, makramé stílusú bőrfonat, ami feldobja az egész kiridashit, itt ismét - mint korábban is - dr.Pithecusné dr.Gor Ila munkája. A kritikákra a már többször leírtak érvényesek. (egy rossz szó és az illetőnek több füle lesz, mint foga)

Mivel todományos ökörkörökben sincs megegyezés, így nehogy kihagyjuk a földönkívüli vonalat. Egyes, a lipótmezeikhez közelálló körök véleménye szerint ufókamintázmány. Mivel láthatóan csak alig négyszer csavarodik a kilencszeres dns becsavarodás helyett a bőr, tehát nem a Szíriuszról jöhetett az ötlet, csak innen a Centaurusról, valószínűen a szomszédból, a Proximáról.

http://keptarhely.eu/images/2023/08/25/v03/20230825v03x6o0ti.jpeg

A képen -egyesek szerint - egyértelműen látható a minta földönkívüli származásának
valószínűsége. Mert a Földön ilyen állat, a graboid, nincs egy deka sem. Hiába próbálták velünk elhitetni néhány hamis dokumentumfilmmel. Tiszta világösszeesküdözés.