Igazság80 Creative Commons License 2023.09.17 -2 3 5633

A kórság cirkusz beleértve a vaxolásokat is, röviden és tömören nagyjából a modern történelmünk egyik legdurvább kategóriás disznósága,  túlzás nélkül nevezhetjük emberiség ellen elkövetett bűnöknek ezeket. 

 

A legdurvább időszakban mikor a statisztikázás úgy kívánta, mindenkit a kórság áldozatának regisztráltak világszerte. Gyakorlatilag bármire ráfogták hogy az az.  Akármiért került is az intézménybe.  Elb-aszta egy villamos a civilt,  kórságáldozat lett.  Ilyen is volt többek közt. Autóbalesetben eltávozók is kerültek a listára. Még a hozzátartozó is kiakadt ezen.   De tudják ezt sokan, egészségügyisek, patológusok, halottkémek,  és temetkezési vállalkozók is, hiszen ők a hozzátartozókkal kommunikálnak.   Utóbbiak munkájukból kifolyólag nagyon is jól tudják, hogy mikor hogyan alakult az eltávozók létszáma. 

 

És nem egy ilyen vállalkozó arról számolt be, hogy mikor "tombolt" a kórság, akkor nem is volt több dolguk, sőt még néha kevesebb is.  A lezárásos időben kevesebb munkahelyi és közúti baleset volt.  Viszont a szurik után meg nagyon sok dolguk lett, persze ők is kórságáldozatok közé lettek sorolva.  Én ismerek olyan COOP egységet, ahol majd a fél mezőny már eltávozott rövid időn belül.  Nem a tomboló kórság időszakában, érdekes mód akkor mikor naphosszat a "közveszélyes"  vásárlók közt töltötték idejüket, akkor senki sem maradt otthon betegség okán, de a buszvezetőkre is ez volt a jellemző.  

 

Viszont a "lövések" után kezdődtek a gondok, és ezt bizony sokan tudják/sejtik ma már.  Főleg azok, akik bár életben vannak ugyan, csak egészen más életminőségben mint ezt megelőzően. Vagy akinek hozzátartozója érintett.  Volt aki kiheverte a dupla löketet, de fél évig úgy kábé 100 méternél többet alig tudott menni.  Sokszor én vásároltam neki, stb...

Többen vannak a tágabb környezetemből, akik a cuccoknak tulajdonítják a megváltozott állapotukat.  Némelyek csak tabuként kezelik, és nem beszélnek róla, mások ennek tulajdonítják, hiszen épp ezek után kerültek olyan helyzetbe amilyenbe. Közvetlenül.   De a gyártók sem vállaltak semmiféle felelősséget eleve,  nem véletlen írattak alá az ebben résztvevőkkel mittudomén hány nyilatkozatot.    

 

Az egész cirkuszt egy központból vezényelték le mint egy filmnél mondjuk.  Forgatókönyvíróval, rendezővel és megvásárolt "szakértőkkel"...

 

Előzmény: pozsonyi muflonlovas (5632)