TLBY Creative Commons License 2023.09.23 0 0 14473

A legxarabb az egészben, hogy lassan elég lenne egy hangszórós/okos monitor, amiket ugye kivezettek (arról nem szólva, hogy "eltűnt" a többszörös HDMI és "visszatért" a pont semmire nem alkalmas DVI + RGB), vagy indokolatlanul megemelték az árát amennyiért már (2) TV-t lehet kapni.

A másik patkányság, hogy már 2015-ben ugatták, nem "illik" 22" felett a HD felbontás, 32" felett meg szinte kötelező lenne minimum FHD. Ehhez képest HD szeméttel van tele a piac, még 42"-ban és okos TV-ként is.

Hegyekben áll raktáron a kis felbontású panel, meg a hitvány processzor, ami lekezeli, el kell sózni a gyarmatokra

a szemetet.

 

Lényeg, hogy olyat vegyél, ami minimum FHD, minél több HDMI és lehetőleg két USB port (itt térnék ki, mennyire kezelik a '23-as készülékek a H265, pláne X265, WEBM, M4V, összekavart time kódos feliratú konténer formátumokat...), WiFi és BT van. Márkától függetlenül és nem fogod tudni megoldani, hogy bontatlan, ne visszahordott, kókányolt polcos vackot sózzanak rád. Ha lehetőséged van déli oldalra lavórt szerelni, célszerű, ha S port is van rajta, ingyenesen sokra nem fogsz menni vele, de még mindig egy lehetőség, ha lehal a szolgáltatói és a T2 sugárzás is (jellemzően, akkor már áram sincs). Olyat meg már nem is nagyon kapsz, amin van analóg hang kimenet, az optikai meg horror. Ha tönkre menne a beépített hangszóró (marha ritka, általában az elektronika döglik meg, az meg viszi a kimenetet is magával). RJ45 csatit nem is említem, nem divat, elavult, fujj!

 

A SCART nagyon hasznos, ha be van kötve az analóg hang kimeneti pólus (nincs), korszerű VHS és DVD lejátszókhoz kiváló...

 

Még OFF: a TV eddig ma jó, netet harmadszorra rúgom újra olyan remek.

Előzmény: Patreides (14471)