_Pithecus Creative Commons License 2023.09.23 -12 0 55702

Nincs szerencséd, mert egy kicsit ráérek...

Nem szemétségből, de ez a süket duma "minket meg hagynál az igazi pengék csodálatánál..." igazán szánalmas. Már csak megnéztem a produktumaidat, no meg látom az itt előforduló egy-két "késes" munkáját, még ha az adok-veszek reklámcéljuk is van, hát már csak mélyfúrással lehetne megtalálni a topikot. Egyébként ez a "többen" ez néhány szerencsétlen, akik amik olyan buták, hogy rendszeresen lebuknak a sokadik-nickjükkel, ezért tűnnek "többnek".  Továbbá elképesztően primitívek a "kiirtó" próbálkozásaikkal, aztán elképesztően primitív hőbörgéseikkel, vinnyogásukkal, sőt már egyre szánalmasabb képeikkel.
De lényeg a lényeg, a késvilág sokkal szélesebb és színesebb, mint az itteni műhelysarki szalonnázók, boglyatövi bicskások és autó és villanyszerelők tudatában létezik.  :-P
Mint ahogy a topik címe is mondja: "Azt a kiskésit!!!" avagy késtopic, azaz bármi ami a világon késnek nevezhető, késként használható, bármilyen anyagból, bármely korban.
Arról sem én tehetek, hogy bármilyen információt az egyszerűségük elleni lenézésnek képzelnek, pláne ha könyvekről esik szó, az tényleg borzalmas a számukra/számodra. Olvasni, könyvet, maga a rettenet, az ilyet ki kell zavarni a jó kényelmes baromfiudvarból, ahol pár kakas és kappan rikácsol, pár tyúk meg kotkodácsol. Aztán ahogy egyik-másik felsorolja a kórházi zárójelentését...  :-)  :-)  :-)
Már néhányszor bemutattam itt a világ a különböző késtípusait, de megdöbbenve (na jó, nem, mert a szinten erre számítottam  :-) ) tapasztaltam, a felfogás teljes és tökéletes hiányát.
Szóval nyugodjál békességben, menj vissza oda ahonnan jöttél és csinálj magadnak a perverziód szerinti "Konyha és Szalonnázókés" topikot ha ez nem tetszik.  :-P