Párizs73 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 43434

 Érdekes irásDexter Yager

A Dexter Yager az Amway egyik leghíresebb forgalmazója volt. Noha nem elég figyelemre méltó egy wiki oldal számára, Dexter Yager és felesége, Birdie 60 percen keresztül szerepeltek, bemutatva fényűző házukat, és merész állításokat tettek a nettó vagyonáról.

Hogyan kereste meg vagyonát Dexter Yager? Amway-n keresztül, vagy átverésen keresztül? Vagy szabadkőműves állítólagos kapcsolatai révén? Sokan átverőnek és csalónak tekintik.

A tények és az igazság a "Dynamic People Skills" szerzője, Dexter Yager, Koronás követ disztribútort az Amway egykori alkalmazottja szexuális zaklatással vádolta meg a Michigani Körzeti Bíróságon. Kiváló emberek valóban.

Ez olyantól származik, aki azt állítja, hogy Isten beszél vele közvetlenül (rövidebb információk vannak a szélsőjobboldali gyűrűs nézeteiről a wikipédiában) Ez a fajta őrült beszéd egy kultuszvezérre emlékeztet . A hivatalos bírósági panaszban Mr.Yager szándékosan, jogellenesen állítja, és szexuális jellegű módon többször is megérintette ezt az ártatlan fiatal Amway alkalmazottat, ideértve a nyakának simogatását és a nemi szerven történő szorítását.

Ezeket az eseményeket követően a fiatal nő elvesztette az állását. Feltételezném, hogy vélhetően Dexter cége kirúgta, miután panaszkodott az "IBOA" igazgatósági tagjaival folytatott megbeszélésen.

Néhány híres Dexter Yager idézi "Ne hagyd, hogy bárki ellopja az álmodat"; A szexuális erőszak valakinek az álmát és ártatlanságát lopja el, ez az egyik leggyávább cselekedet.
Egy másik idézet: "Ha az álom elég nagy, a tények nem számítanak". Valójában Mr.Yager a törvény tényeinek számít, bármennyire is valaki arról álmodozik, hogy megsérti az alkalmazottat, a tények továbbra is illegálisak.

Azt, hogy bármely vállalkozás hogyan működhet ilyen módon, nem értem. Milyen értékekben hisznek az Amway vezetői? Ha ezek az események más IBOA igazgatósági tagok, például Jim Dornan előtt történtek, és lehetővé teszik az ilyen cselekmények bekövetkezését, akkor nem olyan emberekkel szeretnék kapcsolatba lépni.

Az ügy végül a bíróság elé kerülése előtt rendeződött. Valószínűleg az áldozatot kárpótolták azért, hogy a kérdést csendben tartsa, és távol maradjon az esküdtszék tárgyalásától. Az Amway / Quixtar-nak nincs szüksége arra, hogy márkája tovább roncsolódjon, mint amilyen. Sajnos ennek a ténynek köszönhetően soha nem fogjuk megtudni a hazugság és a korrupció igazságát és teljes mértékét, ami felmerült volna az érintett felekről és az Amway alkalmazottjairól. Kíváncsi vagyok, hogy Birdie Yager feleség mit gondol ezekről az eseményekről? " Forrás:http://network21amway.blogspot.com/2010/08/dexter-yager.html "