hello40 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 33315

https://barathegyisegitokutya.hu/mi-vagyunk-a-tiz-kicsi-labrador-az-elso-het-kepekben

 

 

Mi vagyunk a tíz kicsi labrador – az első hét képekben 2023. szept. 29. 

 

 

 

Mi történik Zina kölykeivel? Most az első hét eseményeit mutatjuk meg. Ez így lesz két hónapon át heti egy hírlevélben. Nemsokára mind a tíz apróság nevet kap, azután kiválaszthatod, melyik vakvezető kölyök lesz a kedvenced. Tarts velünk ebben a kalandban!

 

1. nap

A szülés és a tisztába rakás után készült a fotó szeptember 4-én este. Megnyugtató érzés, hogy minden újszülött egészséges, szépen táplálkozik. Zina is nagyon megkönnyebbült, amikor előbújt a tízedik. A szoptatás oxitocint termel, mindenki boldog.

 

7. nap

 

Milyen nagyok! Megduplázták a súlyukat az első hét végére. A kölykök átlagosan 30  dekagrammal születtek, ami kisebbnek számít a labradorok esetében. Zina almaira jellemző volt eddig is, hogy kis mérettel születtek, ami bizonyítja a természet bölcsességét, hiszen így könnyebben, biztonságosabban születnek meg, és majd kint megnőnek.

 

 

 

Születésüktől 8 hetes korukig kísérjük el Zina kölykeit olyan fotókkal, videókkal és sztorikkal, amelyeket Exkluzív Hírlevelünkben mutatunk meg először. Feliratkozás névvel, e-mail címmel ezen a címen: hirlevel@barathegyi.org

 

Üdvözlettel

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola csapata