Jokki Creative Commons License 2023.10.23 -2 0 5650

A legaljasabb hamisítása az MKI-nak a Zalavár-Mosaburg mese, meg a sosem volt Nagy Károlyi frank fennhatóság a Kárpát medencében, amit pár késő római érme karolingnak hazudozásával akarnak hitelesíteni.

Zalaváron, az a templom, amin az emléktábla van a "Conversio" emlegetésével, amiről kb 35 éve tudott, hogy hamisítvány, egy filmkészítéshez lett felépítve az 50-es években, most meg úgy adják el, mint az eredeti Mosaburgi hármas templom egyikét.... a másik kettő ráadásul olyan messze van, hogy valósznűleg nem is egy településen voltak.

Arról nem beszélve, hogy Mosaburgot réges rég, 150 éve megtalálták Thüringiában, Judenburg mellett.

.

A második nagy hamisítás, hogy bizonyíthatóan kicserélt III. Béla, II. Béla. Antiochiai Anna csontváz genetikai vizsgálatát, mint a Székesfehérvári koronázó város bizonyítékát hirdetik, pedig nem az. Elég megnézni a nagyon nem hirdetett, állítólagos III: Béla koporsót, amiben egy testlenyomat van a halotti leplen és az állítólagos feleségéén is....

Én valahogy nem nagyon emlékszem ilyne jelenségre, csak egyre, a Torinói lepelre. De ha valaki tud többet is nyugodtan jelezze. No szóval ezeken ahalotti leleken, az állítólagos II. Béla koporsójában egy 210 centis emberé van. Nos az MKI által genetikailag vizsgált csontvázat még nyújtogató trükkökkel se sikerült 192 centisnél nagyobbra nyújtani. A feje egyértelműen és bizonyíthatón ki lett cserélve, akárcsak a bordái, és a jobb karja. Az eredetileg Székesfehérváron talált csontváz mindössze 182 centis volt, púpos és a bordái súlyosan torzultak. Ennek ma nyoma sincs. Thuróczy krónikájában egyértelműen szereple, hogy rendkívül gazdagon temették el III. Bélát, ebben meg semmi értékes nem volt, csak egy lopott, arab feliratú aranygyűrű a 15. századból, vagyis semmiképp se lehetett III. Béláé.

Antiochiai Anna eredetileg Székesfehérváron talált csontváza 152 cm volt ma 174cm. A halotti leplen lévő lenyomat meg egy 188 centis nő lenyomata.

És ezeken kívül még ezernyi bizonyíték van arra, hogy a mai Székesfehérvár biztosan sosem volt koronázó város és nem állt ott semmiféle Nagyboldogasszony bazilika.

.

És valóban miközben úgy tesznek mintha a finnugor elméletet cáfolnák, szépen, suttyomban már a szkítákat is finnugor nyelvűnek feltételezik

Ennyit a hazafi MKI-ról.

Ez volt az MTA legnagyobb trükkje, amikor létrehozta a saját ellenfelét, aki nem is az ellenfele, mert ugyanazokat hazugságokat szajkózza.

Előzmény: ketni (5647)