Latex Bond Creative Commons License 2023.10.30 0 0 13452

A "gardróbon" is fenn van, de kiteszem ide is, hátha valakit érdekel...

 

Tökéletes állapotú, vadonatúj, az eredeti csomagolásukból mindössze egyszeri próba alkalmával kivett, térd fölé érő hosszú szárú SHEIN csizmák eladók kizárólag szettben (tehát csakis együtt a 2 pár, külön-külön nem megvásárolhatók!).

 

Méretük teljesen azonos, mindkettő US11-es, azaz nagyjából 27-27,5 cm-es lábhosszra ideális és nem túl széles lábfejre.

 

A csizmák színe egészen minimális árnyalatban tér csak el, de alapvetően halvány bézsek (krémszínűek). A lapos (terepjáró talpú) valamivel világosabb és mattabb műbőrből készült, míg a blokksarkú picit sötétebb és fényesebb, de egyik sem lakk.

 

Jellegük alapján harisnyacsizmák, vagyis puha, stretch-es anyagból készültek, nem laza szabásúak, de míg a blokksarkú modell vádli magasságban is lábra feszül, addig a lapos sarkú inkább csak térdtől felfelé lábkövető, mivel a PU felsőrész a blokksarkúnál lényegesen puhább (szinte nappa-finomságú) és nagyobb rugalmassággal is rendelkezik, de minimális nyúlékonyságra azért mindkettő képes.

Belső felületük mindkettő esetén puha plüssös, filcszerű, így jobban meg tud tapadni a lábszáron (harisnyán vagy akár leggings-en) elkerülve ezzel az esetleges idegesítő szárcsúszkálást.

Felső peremkerületük egyaránt kb. 46 cm, de nyúlékonyságukból adódóan ez akár 50 cm is lehet. A blokksarkú kb. 58 cm szárhosszúságú, a lapos kb. 62 cm, tehát ebben a magasságban kell a combkörmérethez passzolniuk. Ez egyébként átlagos lábhossz esetén egy térdet teljesen fedő, jóval félcomb alatt hosszúságot jelent.

 

A blokksarkú sarokmagassága 12 cm, mai divat szerinti kissé ívelt "kocka", de ehhez van egy 2,5 cm-es minimális platformja is, így a valós dőlése mindössze 9,5 cm. A lapos sarkúnak is van egy 3 cm-es sarokemelése a 3 cm-es terepjáró talpon felül.

Záródásuk szerint a magassarkú végig belső cipzáras, a lapos pedig félcipzáras, a felsőrésszel megegyező színű cipzárfogakkal és húzókával.

A varrásuk és a ragasztásuk - kínai mivoltuk ellenére - elsőosztályú (ezt laikus szemmel is könnyen meg lehet állapítani), a talpuk műanyag, de a magassarkú esetében némileg recézett, a terepjárónál pedig értelemszerűen erősen bordázott, így egyik sem csúszik.

 

A csizmák sajnos csak együtt vásárolhatók meg, külön-külön nem eladók, de épp ezért óriási kedvezményt is adok rájuk.

Eredeti beszerzési áruk 26.000 Ft volt, de én kevesebb, mint a feléért: 12.000 Ft-ért megválnék tőlük.

 

Egyértelműen a személyes átvételi mód preferált, csomagban egyelőre nem küldök el semmit, de ha mégis meg tudnám oldani a postázást, akkor is csak előre utalással (a szállítási költséggel kiegészítve) tudnám feladni.