Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.03 0 2 488

Ezzel szinte senki se, sógoromnak meséltem róla majdnem majdnem birok lett a vége, annyira leragadt gondolkodású, az a tipikus éppen aktuális megmondó rendszer embere, semmire se nyitott, amit lát azt is nehezen hiszi el, amúgy jó meg segítőkész! :D

Na kérésedre visszatérve, én most kezdtem el gyűjtögetni az anyagokat a netről, és vannak nehezebben elkészíthetők, és könnyebbek. Pl, a szikráztatósat könnyebb megcsinálni, mert mi kell hozzá? egy mikrosütő trafó, meg ahogy az Oroszok mondják elkészíteni a gránátot, ami kiszipkázza a térből/vákuumból a kakaót.

Még nagyon az elején vagyok, és félő semmi nem lesz belőlem.. mert túl kevés a tudásom, igaz van vmi minimális tudásom, de ez ide kevés! Frekiket kell hangolgatni, számolgatni keményen tervezgetni, hát én nem vagyok elektroműszerész se :( csak egy hobbi felhasználó. De amiket összegyűjtöttem! abból egy hozzáértő simán meg tudná csinálni, na meg pénzes embör! mert mire meg van egy letisztult, nem felmelegedő, nem leégő, nem be zárlatoló lefüstölő gép, hát addig még így is! sok zsé el folyik még. Már eddig vagy 40GB anyagom van, persze az elkészíthető anyagok töredékét foglalják, csak jobb a plusz anyag azé.

Mellesleg az Orosz fórumokon is sok a troll, elveszik az igazi észkombánjoktól a kedvet, mert feszt fikázzák őket, a youtube videókról meg ne is beszéljünk, ott oszt mennek a felhördülések hogy FAKE! hol az aksi ott az aksi! ott megy a szőnyeg alatt! stb :D Na meg sok fóromtag olyan műszaki sémát kapott, ami hiányos volt vagy hibás, és foglalkozzál vele! igaz nagyjából én is csak azokat tudtam leszedni, a fene se tudja tényleg jó-e vagy nem? nekem ennek a megállapítása nem megy, csak azt tudom hogy ez már régóta nem elmélet, mióta Tesla feltalálta ezeket kb.

De hogy vmi remény is legyen! először csak baromi lassan, a szikráztatósat meg fogom majd csinálni! Amit te linkeltél az a "Akula0083" terve, lényegébe a szikrásnak a mi szemszögünkből a csúcsa! Akár 4KW is kiszedhető vele ha jól van hangolva! Ráadásul ott annál a VT3-mas tranzisztort ha el is jutnák oda, most még feladja a leckét mivel is lehet majd helyettesíteni?

Ha vkinek kell a gyűjteményem toriba elküldöm.

https://indafoto.hu/deeeeeee/image/27248704-395045e1/813144#nagyitas

 

Előzmény: Törölt nick (364)