Bakancs4 Creative Commons License 2023.11.20 0 0 50552

Ha most olcsón akarnék poénkodni akkor azt írnám : én meg irigyellek az Innova miatt . Az se a filléres műfaj , és az legalább egy használható jármű . Azzal lehet közlekedni , használni , járni vele ...  A Pan-nal aligha . Persze nagy élmény poroszkálni ezzel a 300 kilós monstrummal -- amíg nem vettem meg ( előtte egyáltalán nem vezettem ilyen nagy motort ) nem tudtam ezt . A garázsszomszédom régi motoros -- korábban Transalpja volt , most Varaderoval jár -- szokott csak úgy passzióból motorozni , de ezt én benzin-és időpocsékolásnak tartottam . Amióta nekem is van ilyen nagy kétkerekűm azóta én is keresem az alkalmat-ürügyet hogy menjek vele . Bár sejthető volt az élményvonal , 2003-ban cseréltem a 250-es ETZ-t egy öreg CB400-as Hondára , hát az is egy szárnyaló előrelépés volt . 

Szóval két éve vettem ezt a V4-es masinát , nagyon buli menni vele , de használni ... Hosszabb távon persze , oké , de itt a városban nagyon macerás . Parkolni , mozgatni , letámasztani , kievickélni a parkolóból tolatva ... Szóval közlekedési eszköznek -- pláne városban -- nem nyerő . Az Innova abban verhetetlen , ő is sarokköve a motorgyártásnak .

Egyébként van kis Hondám is , egy öreg CB50-es , én imádom , pedig nagyon vérszegény jószág , az enyém  a fojtott verzió . Különösebben nem izgat , nem akarom piszkálni -- ha olyan motorra vágyom amelyik élénken reagál a gázadásra akkor van a háznál afféle is . Azzal a kis 50-essel jobbára terepen ( értsd : földesúton ) szoktam mozogni (nagy ritkán ) de most vettem egy Yamaha Grizzly 350 4x4 kvadot , és az ilyen határjáró túrákat nagyrészt azzal teszem meg  . 

Előzmény: gabor7607 (50551)