zbigniew Creative Commons License 2023.11.24 0 0 72259

Fantasy tippjáték szabálya:

A Fantasy-tippeket a következő formában kérjük leadni:
Név – Név – Név –Név – Név

(példa: BAR-SCL-AMM-FRU-KOF)

Pontszámítás:


Az öt versenyző vagy csapat eltalálásáért a helyezésüknek megfelelő egyéni Világkupa pontok járnak, plusz ezen felül a pontos helyezések eltalálásáért +15 bónuszpont jár!

 

(példa telitalálat esetén: 100+80+60+50+45, +5x15 bónuszpont, azaz az elérhető max. pont egyéni és csapatverseny esetén egyaránt 410 pont!)

1. A tippek leadása itt is 3 betűből álljon (lásd a Hagyományos tippjáték szabályát!). A versenyző nevének rövidítése a tippjátékban és az ezzel kapcsolatos szabályok ugyanazok, mint a Hagyományos tippjátékban (tehát a Hagyományos tippjáték 2., 3.  és 9. pontja érvényes a Fantasy tippjátékra is!).

2. Ha egy tippjátékos az 5 tipp helyett csak négyet ad meg a tippje ugyan érvényes, viszont csak a 4 tippjére kap pontokat! Viszont ha a tippjátékos véletlenül az 5 tippjében két egyforma nevet vagy csapatot tüntet fel, pl. GER-NOR-NOR-POL-AUT, akkor a tippje el lesz fogadva, de az egyik NOR tippjére természetesen nem kap pontot!


3. Ha egy adott versenyen holtversenyben végez két (vagy több) versenyző, akkor azonos pont jár a tippelőnek, ha mindkét (vagy több) versenyző szerepel a tippjében!