Aszi63 Creative Commons License 2023.12.12 -1 0 36719

Rosszul emlékszel, a Sygic az offline tervező, le kell tölteni hozzá a telefonra a térképeket, az online a térképeket a netről kapcsolja, már ha van net. Ettől az applikáció offline, hiszen nem kell net a tervezérhez. Ráadásul a prémium csomagban van havi térképfrissítés, amivel biztosan elkerülöd azt, hogy ismeretlenül fuss fel a frissen átadott autópályára.

A forgalmi adatok letöltése csupán bónusz, ami általában nincs az offline térképeken, de egy internethiányos területen (nálam ilyen Szerbia is) ugyanúgy navigál, mint bárhol otthon. Én nem összvér, hanem bővített szolgáltatásnak nevezném. Egyébként a Sígic korábban nem navigált friss forgalmi adatokkal, pont, mint a többi offline navi. Ja, és a Sygic az AppStore-ban és a Play-en is OFFLINE NAVIGÁCIÓ.

Amikor hülyeséget csinált (volt már ilyen), akkor mindig kiderült, hogy valami beállítási probléma volt, és rá kellett jönnöm - néha nem volt egyszerű -, hogy sose a gép a hülye.

Mondjuk a minap kizárólag angol nyelven kommunikált velem, a hangos navi hangja pedig a géphang volt (32 kilométer helyett március kettő kilométer), és beletellett két nap, mire rájöttem, hogy egészen véletlenül (szemüveg nélkül, a kocsiban ülve) áttoltam egy gombot.

Amikor másik úton visz, mint ésszerű lenne, akkor mindig kiderült, hogy neki volt igaza. Rövidebb útra állítva a szarabb és cikcakkosabb út volt hat méterrel rövidebb. 

Előzmény: feketefelho (36715)