Déééééééééééé Creative Commons License 2023.12.13 0 1 509

Ez sztem megvalósítható: https://www.youtube.com/watch?v=70YjfR53130 A villanyszerelőkkel hiába beszélsz, ők elküldenek igen! hisz akik tanították nekik az elektromosságot, ők nem voltak rugalmasak az ingyen energia felé, azaz ha egy tekercset mágnesezel stb abba + többlet keletkezik, és mint impulzust hasznosíthatod, tovább gondolhatod! nekik ez a téma eretnekség, hisz ők a zárt rendszerbe gondolkoznak, ha már szakadás van egy körbe és az áramot ad át akkor már ott baj van/lesz.

Nem kell 10 sec, elég 3 is. Ja és képzeld el én mit meg szenvedtem mire a látható képeket összedobtam? sok sok youtuber videója stb GoogleTranslate uh szval, ez így nehéz. A kutatási anyagokból nálam is Dunát lehetne rekeszteni, de ha nincs elektronikai alapod, vagy az elégtelen, nem túl sok az esély de nem reménytelen legalább! :)

A 10M-es kábel meg sztem ellenállásnak kell inkább, hisz erős szikrákról van szó, ha nem lenne a föld elképzelhető hogy adott (NEM MIND) esetekbe az az áramkör sérülne leégne, mert vannak föld nélküliek is, pl, az Orosz "sárkány" által épített gép földkábeles, és variosztorokkal védi a sorba kötött izzókat! képzeld csak el földkábel nélkül?

Előzmény: vargusz (504)