Angyal K. Creative Commons License 2023.12.13 0 0 2165

Nekem volt egyszer egy indítást követően, hogy a lámpa égett, hibakód nem volt.

Még garanciális volt az autó, elvitettem autómentővel a Duna Autóba, ott már a lámpa sem égett.

(azért nem a saját lábán, mert ha tarfó probléma, akkor - bár nem törvényszerű - de a nem működő hengerből üzemanyag is kerülhet a kipufogóba, katalizátorba, azt cserélni nem olcsó mulatság)

Akkor indítás előtt napokig, majdnem hetekig nem használtam, az előtti használat pedig rövid utas városi használat volt csak, helyben ahol lakom.

Annyit tapasztaltam indítást követően, mintha egy kicsit ütemtelenebbül járt volna a motor, ezért én gyújtó trafóra gondoltam, de semmi baja nem volt, a gyertyáknak sem.

Annyit tanácsoltak, hogy jó minőségű benzinnel menjek hosszabb útra vele. Úgy is tettem, azóta ha nem is szükséges, de havonta kétszer megettem a Salgótarján - Hatvan távot.

St-ban lakom, Hatvanban dolgozom. Most meg heti rendszerességgel járok Hatvanba és Budapestre is, nem minden esetben de zömében ÖMV-n tankolok Maxmotion 100-astm ha nem azt akkor Maxmotion 95-öst.

Most volt az első műszakin a kocsi, semmi probléma nem volt vele és én sem tapasztaltam semmit. Mondjuk én csak ablakmosó folyadékot öntök bele és tankolom, az olaj és szűrő cserét szervízben.

 

A Te problémádat érdemes lenne kiolvasni esetleg más helyen vagy más hibakód kiolvasóval.  

 

Előzmény: Geri3232 (2164)