Déééééééééééé Creative Commons License 2023.12.15 0 1 517

A képen az az hogy hanyas lábára megyen a vezeték, mert az egy Orosz chip ez: К561ЛН2 de az egy négyszögjelgenerátor, ami az 50Hz-et adja a modulátorra, lehet helyettesíteni kész pnellel mint pl amiket látsz a képeimen, ott a frekvencia és a munkaciklus állítható.

A ferritgyűrűnél nem tudok értéket h-re sajnos, de én tudok olcsóbb helyet: FR-RG-45-9-22Y30 https://www.magnetplanet.eu/index.php?oldal=magnes_adatlap&cikkszam=FR-RG-45-9-22Y30&tipus=FERRIT%20elemi%20magnesek gyűrű nélkül is működne, de így erősebb.

 

Tekercsnek meg pl, ez jó lehet: DN2E1.00/0.25BQ CABLE https://www.tme.eu/hu/details/dn2e1.00_0.25/tekercshuzalok/bq-cable/

Ezt is meglehet valósítani, és ami szélen van henger alakú kondenzátor, azt nem muszáj beleépíteni, állítólag azért lenne ott mert azzal nem fogyasztana a rendszer semmit betápkor, legalább is amit ki tudtam skubizni :-/ Viszont simán beépítve páran azt írják fog lenni fogyasztás az óra felé, van egy másik hsz aki kísérletet végzett vele, ő vmilyen frekvenciával buherált, szval ezt a részét hagyjuk :) megy nélküle is ennyi a lényeg!

Aztán a tekercs mag közepébe is tesz kondenzátort, de ez is mellőzhető, ez + energiát adna még. viszont ami nem tiszta az az állítható 4 rétegű kondi utáni kondi! hogy az mi a fene lenne ott? vmi tároló lehet..

Ennél is at kommentelték, hogy a mod.tekercset ne egy irányú jellel hajtsa meg hanem kettővel, mert hatásosabb, viszont igy is sok energiája lett elmondása szerint! A tekercsekre nem tér ki.

Amit mutattam push-pull meghajtó áramkört, azt érdemes lehet elkészíteni/tettni hogy rendesen meg lehessen hajtani a modulátor tekercset.

Előzmény: vargusz (516)