Latex Bond Creative Commons License 2023.12.18 0 0 13486

Köszi Metál, jó kis antológia volt, élvezet volt olvasni! :)

 

A Zalando megjelenésével tényleg rizikómentessé vált a vásárlás, mert a visszaküldés náluk roppant egyszerű. Követhetné a példáját sok más webshop is!

 

Kicsit hasonló ilyen szempontból az ASOS, onnan is rendelgettem már ezt-azt és ha netán nem volt jó a méret, vissza lehetett küldeni ugyanabban a csomagolásban, mint amiben érkezett, de annál mondjuk már el kellett baktatni vele a postára, nem volt elegendő bedobni egy GLS pontra, mint mondjuk a Zalando csomagot.

 

Nagy kár, hogy mind a Zalando, mind az ASOS idén télen nem nagyon kényeztetett el újabb modellekkel, sőt, mintha kikerültek volna a nagy méretek a kollekciójukból. :( Amik voltak tavaly, azok már nem elérhetők többé, újabbak meg nem nagyon kerültek be a kínálatba.

 

Jó beszerző hely volt a SHEIN is (habár náluk teljesen esélytelen vagy inkább költséges lenne a visszaküldés), de náluk is mintha megállt volna az idő a modell frissítésben és az új csizmáik is már csak 41-esig készülnek.

 

Félek, hogy azért döntöttek így a gyártók, mert egyébként is megcsappant a kereslet minden téren és ez a nagyobb mérettartományt érintette leginkább, mert azt csak egy maroknyi kör vásárolta.

Előzmény: metalheeler (13482)