hello40 Creative Commons License 2023.12.20 0 0 33346

Sziasztok, aki erre jár!

 

Akik ismerik a fórumunkból azokat az előzményeket is, hogy Bea kutyái közül Vikka a nagy kedvencem, akinek tavaly ilyenkor, a közelgő 12. születésnapja, és ezzel egyidejűleg a klubban az aktív és folyamatos látogatásait befejezve, nyugdíjba vonulása alkalmából kedves ünnepséget rendeztünk, tudja, mert többször is leírtam, hogy a mi kapcsolatunk szinte első perctől kezdve különlegesen szeretetteljes mindkettőnk részéről.

Nos, ma Bea újra behozta Vikkát is, mindnyájunk nagy örömére! Nem kell mondanom, én mennyire boldogan láttam viszont a drága kis pulit, akinek december 24-én ünneplik Beáék a 13. születésnapját! Jó kondiban van, változatlanul szívesen játszik velünk.

Maradjon meg ez még így sokáig - szívből kívánjuk neki mindnyájan!

 

Gaia, a legfiatalabb, kamaszodó puli kirobbanó energiákkal üdvözölt ma is mindnyájunkat, amit persze mindig jutifalatokkal honorálunk.

Nos, Vikka kissé gyanakodva figyelte őt - mondhatjuk, ahogy a 2 lábúak világában is az idősebbek szokták a rakoncátlan ifjakat -, de hogy béke legyen kettejük között, Vikka is minden alkalommal kapott egy falatot a csemegéjükből.

 

   

 

A Vikkával való újbóli találkozás számomra a legszívmelengetőbb karácsonyi ajándék!