1754 Creative Commons License 2023.12.20 0 0 9378

ja. a Nissant kezcsokkal megvettek, kicsit sajnalom, komolyabb volt sokkal , mint ezek a regi Boxsterek, mar mindegy. euroert adtam csak el,  es ugyanannyiert ezt vettem .  Erdekes dolog az egeszben, hogy meg regen Linzben a havernak kinalta a P.ceg egy ilyen Türkiz szinü gepet az ö Cabrioja cserebe, löttem fotot meg akkor rola, amikor jött kerdezni mit csinaljon,. a Türkiz erdekes szin volt annakidejen, amikor ezüst--feket volt a slager . .

es  az elet produkalta, hogy tök veletlen ezt talaltam, gondoltam a lovet a fiokban nem latom, legalabb ez alljon az udvaron . . .

Most sok dolgot javitgatok, rajta, öregmbereke volt a mama semmit nem csinaltatott, csak allt a gep, es az nem jo .  Starter csikorgott, Hydrostössel kopogott, üles buktato nem müködött, valto elötti (Ablage + cd wechsler )  sehol, üvgcserep a z üles oldalkarpitban ...., fekek kopttak, senki nem foglalkozott a geppel . 

( Most en ) vegre elfoglalom magam, rendeltem startert, nyomtavszelesitöt, csomagtatrto dekli teleskopokat esö levezetö gummikat falevelektöl kipucoltam, lampakat beallittattam, meg megnezm elöl a Klima es a vizhütö racsokat --hütöket-- van-e összegyült csikk, vagy falevel bennük, mert a sarkoknal szetrohadnak es nincs hütes :))

Ha  jön a faszlengetö tavasz lehet berrgni vele. 

Ma delutan kivettem az ülest nem bukott a hattamla elöre . . .pedig kell, ha a startert cserelni kell.

hat ez most ilyen ---sokat eddig nem lattam a szinböl . .

na isten aldasa

Előzmény: szpsz911 (9377)