Déééééééééééé Creative Commons License 2023.12.20 0 1 535

Én úgy értettem, hogy amivel eddig találkoztam 98% nem volt olyan hogy rézcsőre felhúzott ferritgyűrűk, de amiről itt is beszélünk annak is van a közepén, de más gépekbe meg nincs. Azaz eddig én olyanokkal találkoztam amibe nem volt ott, persze ezt lehet arra fogni hogy nem úgy kerestem, ami valahol igaz is, hisz sokáig a Tesla visszacsatolású BTG gépeket nézegettem, de az felejtős mert nagyon bonyolult.

Én nem vagyok elméleti ember, nem akarok tanítani senkit nem képesítésem, az más dolga. Én  próbálok olyan vizeken evezni, ahol kézzel fogható gépeket lehet jó eséllyel és lehetőleg olcsón megcsinálni, nekem ennyi elég, az hogy én nekiálljak az elméletet bújni az már nem nekem való, ha vki elmélkedni akar hát ucca neki! rajta! csinálja! van ideje.. én addig összedobom az én gépemet még ha lassan is, elmélet ide vagy oda, annyi sikerem kb. lesz mint Kisfaludinak ahogy ő elmagyarázza ahogy mondja is: ha vki ennyire élhetetlen, akkor élhetetlen! és igaza van.

A generátor jelző azt szerintem olyan értelemben használják mint áram termelő egység, gondolom. Nem mondom hogy nincs veszteség mert mindenütt van, de ha magát fenn tudná tartani akkor kit érdekelne? engem biztos nem. Egyébként sok elméleti résszel találkoztam már, de nem mentettem el (fent írtak alapján).

Pár dologra itt kaphatsz magyarázatot: https://energy4all.ru/index.html#140222

És itt: https://pdfcoffee.com/sr-a-device-replication-installation-tariel-kapanadze-pdf-free.html

Előzmény: Törölt nick (534)